Sanda7 Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 prvič danes .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 Kar avtomatsko ga šaltam gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 Služba, jutranja kava in MS :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 Jaz že tudi na službenem kompu... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 MS droga :lol1: :lol1: :smoke: :smoke: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 Jaz že tudi na službenem kompu... :yea1: dj me pa res zanima a kdo še sploh dela v sloveniji :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 iz šihta :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 Ker čakam na malco :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 Ker čakam na malco :P a že :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 za brez veze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 ko mi je drugače dolgčas .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 da naložim nove slike :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 še zadna doza pred šihtom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 a že :yea1: :grim Pa še to je blo pozno danes .) Ponavadi malicamo že okoli 8h zjutraj (včasih še malo prej), ko je končan prvi del šihta :D Aja, zdej sm pa že lep cajt doma, zato sm na MS :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 Zato ker moram bit se dve uri na sihtu :angry: Ampak pol pa... GASSA :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 zato k sem še na šihtu :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 ....žalostna sm :cry: :BUA: ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 Ne bit žalostna :friend1: Tak lep dan je zunaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 ker sem pravkar sparkiral pred cyber caffe-ju zdaj pa gledam kaj sem v dveh urah zamudil :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 Ker na servisu ŠE VEDNO NISO DOBILI že zdavnaj naročenih rezervnih delov :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 dost dela za dons :wacko: zdej pa kofi in razvedrilo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 Še pregledam, pol pa spat :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 6, 2007 Deli Objavljeno April 6, 2007 iz oštarije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 7, 2007 Deli Objavljeno April 7, 2007 za dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se