Vanga Objavljeno April 7, 2007 Deli Objavljeno April 7, 2007 ker že nekaj časa nisem bil kvalitetno :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 7, 2007 Deli Objavljeno April 7, 2007 lepo sm vstal se zbudu pretegnu prižgal net šel gor :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 7, 2007 Deli Objavljeno April 7, 2007 dnevni pregled in poročanje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 Ker je kurčevo vreme,pa mal poste nabijam! :P :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 dolgcajt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 dolgcajt meni tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 pršel s kratke fure, pa je treba mal prečekirat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 čakam na odgovor na ms Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ker še danes nisem bil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 treba prečekirat mal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 da se pohvalm kaj sm najdu v drvarnici :grim :grim dele za ta motor iz slike(podarim-PM): Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sEh Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 čakam na fruštek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 kofetkam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 kofetkam :grim Tud jaz :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 da vidim kaj dogaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 pregled pred odhodom na furo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 Ker mam cajt,sem na šihtu pa je mal dolgčas!! :yawn: :slap: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razor Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 Ker ga trenutno nimam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 iz furce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 (popravljeno) ker sem komaj v soboto dobil material za servis in muca še ni registrirana... no caa 30 km sem naredil danes :grim Popravljeno April 9, 2007. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 Lihkar sem se vrnil z turce zdej pa pregledat malo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 ke ne poveš ki si bil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 ravno iz dela pa se še sprašujem, če se splača it spat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 ravno iz dela V katerem delu si pa bila? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 V katerem delu si pa bila? :hmm: Vedno v zadnjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se