_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 ... ker hočem zmagat danes v nabijanju postov :D :D :D :lol1:
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 Lihkar sem se vrnil z sprehoda, zelo žalosten sem zaradi raznoraznih težav pa sem reku da malo pregledam MS forum preden grem spat. Vsaj malo me spravi v boljšo voljo, dobim sploh moralo za kej.
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Objavljeno Maj 3, 2007 (popravljeno) Lihkar sem se vrnil z sprehoda, zelo žalosten sem zaradi raznoraznih težav pa sem reku da malo pregledam MS forum preden grem spat. Vsaj malo me spravi v boljšo voljo, dobim sploh moralo za kej. ti revše ti... put you hands on my shoulders.... :D :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: - aja pa reče se, dvigne mi moralo, ne pa da dobiš moralo... hehe, ne zameri, samo morn dans zmagat v postih...hihihih Popravljeno Maj 3, 2007. Popravil _Nejko_
Klajba Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 Ker me pretresavajo spoznanja... :blink: :blink: :blink:
bandy Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 končno dežuje čeprav bi raje bil kje z vetrom u čeladi
Žarko G. Objavljeno Maj 4, 2007 Objavljeno Maj 4, 2007 včeri sploh nism bil :blink: :blink: :blink: :hmm: :wacko: :wacko: :xx: ubistvu se sploh ne spomnm včeri :eek:
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Objavljeno Maj 5, 2007 čakam kolega, da pride do mene, da se gre naprej žurat :kva2:
peter1 Objavljeno Maj 5, 2007 Objavljeno Maj 5, 2007 da mal pogledam kje in kaj se danes kaj dogaja ,da pol vem kam se bom dal! :OK:
Ćardak Objavljeno Maj 6, 2007 Objavljeno Maj 6, 2007 en motor prodal, druzga razmontiru, tretji nvem kje je in četrti se kupuje tako da je dolgočasno :closedeyes:
Ćardak Objavljeno Maj 6, 2007 Objavljeno Maj 6, 2007 ker se morm ucit :BUA: da bo ena velika petka.... :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se