MARE 65 Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Zato ker life must go on... Zdej grem pa v garažo mal "ljubico" zalaufat.
eMBe Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 na motosvetu :P poza sedim na stolu levo nogo imam pod ritjo desno pa na tleh roke na tipkovnici :grim :headbang: :headbang: :headbang:
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 Ker sem ravnokar prišel iz Celja, kjer so se kot vsako leto zbrali motoristi. Danes je bila, zaradi "lepega" :BUA: vremena, udeležba nekoliko manjša kot ponavadi . 4 x BMW :OK: 1 X Suzuki :) Smo si malo voščili, pa plane za letos obdelal, zdaj pa doma čakam na kosilo. Zato sem torej tukaj ! :yea1:
moto rider Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 ...zato, ker sem pr'šou :eek: , če je Sanda7 " :o " (že?)? :? & Ravnokar sem prilezel iz garaže... Sem se mal' pogrel pri "moji" :wub:
Schultz Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 .......ker zunaj dežuje....in....ker nimam volje tv gledat...
Sanda7 Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 ...zato, ker sem pr'šou :eek: , če je Sanda7 " :o " (že?)? :? & Ravnokar sem prilezel iz garaže... Sem se mal' pogrel pri "moji" :wub: itak da je :OK:
Lobo Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 Ker sem se naveličal je**ne lopate, je**nega snega in je**ne strehe s katere vsakih pet minut zdrsi novi kubik je**nega belega sranja in zasiplje dvorišče. Motorja še pogledat ne upam, ker mi takoj vdarijo solze na oči.
soncy Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 Ker je neki treba počet, da se preganja dolgcajt :grim In tale stran je definitivno najboljša na netu :yea2: pa najbolj fejst ljudje tle gor :wub:
king Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 ....ker še fali ene 3-4 mesce.... :whistle:
janetka Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 ker sm u službi :BUA: in mi pripada malica :OK: in ker lahko delam 2 stvari naenkrat: jem in visim klele. :worship:
SiR Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 ker prebavljam (veliki modrec je nekoč rekel: Part of the secret of success in life is to eat what you like and let the food fight it out inside.).
snoopy Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 ker poizvedujem :D ...in sanjam :zzz: o toplih dneh brez snega :OK: :kva2: :OK:
tati Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 ker poizvedujem :D ...in sanjam :zzz: o toplih dneh brez snega :OK: :kva2: :OK: kako lepo se to slisi..... :kva2: :kva2:
Babi Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 Ko otroci zaspijo mati zaživijo. Vibracije na mopedu pa vseeno pogrešam. Morda bi bila dobra rešitev nakup masažnega stola z izpuhom.
cheff Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 Malo sem pregledoval po forumu, zdaj se grem učit fizike, če ju3 ne popravim mam popravnega :(
motoristek Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 ker sem se zbudil in grem nazaj :zzz:
fifty Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 Ker čakam. Kaj že? :hmm: :blink: Da bi lahko začel delat. Ja. To bo! :yes: :whistle: O:-) B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se