Zdrawc Objavljeno Januar 7, 2006 Opozori Objavljeno Januar 7, 2006 Tri dni sem abstiniral, zdej je pa dost..... :D
moto rider Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 (popravljeno) Tri dni sem abstiniral, zdej je pa dost..... :D Zdrawc! (Resnična zgodba). Zdele bom povedal nekaj od človeka, ki ga poznaš; Enkrat sva bila v oštariji, pa ga je nekdo vprašal: "Boš kaj spil"? "Ne, hvala"! je rekel moj 'rjatu. Pa smo debatirali naprej. Potem sva šla midva ven, čvekala in... In se vrnila v oštarijo. Pa je rekel tistemu "p'rjatlu": "Ti, jaz sem se premislil"! "JAZ TUDI"!!! Je neprizadeto odgovoril. :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: Jebiga, pa sva morala še naprej za svoj d'nar pit'. *********************** Aha, še to... Na Motosvetu sem zato, ker sem tole pisal! Popravljeno Januar 8, 2006. Popravil fičo
Sanda7 Objavljeno Januar 8, 2006 Opozori Objavljeno Januar 8, 2006 k je glih nedelja,pa k ne hodim k maši .)
Babi Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 ker je osliček konzerviran...ker je zunaj mraz....ker je sonček v sobi....ker ne vem kaj bi brez MS... :headbang:
Burnout Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Jst mam pa spet cajt :D :P No zdej pa grem :zzz: Lp Burnout
pirrulz Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Te pa nič ne briga. Ja, točno tebe, ki buljiš v ta post. :P
snoopy Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 K je vzuni prekleman mraz in še nism najdi drsalk :OK: ...je treba mal ša pogledat :eek: ajde
Manu Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Sam firbec pasem O:-) jest pa čakam. :)
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 jest pa čakam. :) na Godota? :hmm: :)
Manu Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 na Godota? :hmm: :) :yes: :yes: :yes: Yep, sem čakajoča. To al pa da mi bog malco pošle. :whistle:
Ice Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 .....ker mi ni potrebno vaditi za elefantentreffen letos (zunaj-6°Cpress)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se