SharpNinja Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 K sm včer mal zahinavla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 za dobr jutr :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 mal čekiram . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 Čakam da bo cajt za na sejm (pa vreme) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 prov paše mal nabijat že dolgo nism Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 Nabijanje, ena od stvari k jih delam dons k delam sm stvari k so men fajn :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 mal čekiram . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 Nabijanje, ena od stvari k jih delam dons k delam sm stvari k so men fajn :rolleyes: Ja, jaz tudi rad nabijam :naughty: ... a sem zato tukaj :? ... :hmm: ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 (popravljeno) ge si zgübleni :whistle: Tukaj, si bil včeraj v Celju? Sem samo Lojzeta Knapića prepoznal (mrtvo utrujen) :whistle: Aha, zakaj sem tukaj.... zlagam slike od včeraj... :naughty: Popravljeno April 13, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 Tukaj, si bil včeraj v Celju? Sem samo Lojzeta Knapića prepoznal (mrtvo utrujen) :whistle:Aha, zakaj sem tukaj.... zlagam slike od včeraj... :naughty: nisem bil, sem mel v planu pa mi je en neprijeten dogodek vse plane zjebal, a silojzeta tud kaj poslikal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 ne, je bla Alla tam.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 in ni pustila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 (popravljeno) nisem bil,sem mel v planu pa mi je en neprijeten dogodek vse plane zjebal, a silojzeta tud kaj poslikal :whistle: Albumi... :naughty: ne, je bla Alla tam.... :naughty: Če bi bili vsi trije na kup, al, če bi še Alter prišel :naughty: ne bi imela šans, da nas da na hladno... :lol1: Popravljeno April 13, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 mal čekiram,če je kj novga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 Albumi... :naughty: Če bi bili vsi trije na kup, al, če bi še Alter prišel :naughty: ne bi imela šans, da nas da na hladno... :lol1: kaj pa na toplo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 kofetkam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 za dobro jutro :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 kofetkam in se čudim prenovljenemu forumu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 mal čekiram . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Ponedeljek - šiht! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Po sinočnjem offlinu, se mi je uspelo prijavit :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Po sinočnjem offlinu, se mi je uspelo prijavit :OK: Mene tut jebe, stalno mi zahteva logiranja :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Mene tut jebe, stalno mi zahteva logiranja :headbang: :headbang: vpiši mu solorajdersko geslo.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 ker je ta vreme čist blesav...pa ne morem na moped Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 sam res a ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se