bmwslo Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 kofetkam in se čudim prenovljenemu forumu .) Jaz tudi, samo nič novega ne vidim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 pol pa samo kofetkej :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 testiram delovanje foruma... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 testiram delovanje foruma... :rolleyes: :whistle: (Lojze Testnik) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 vse je pod kontrolo.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 vse je pod kontrolo.... :naughty: Nekatere objave izginjajo! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Nekatere objave izginjajo! :evilgrin: uzela ih magla... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 uzela ih magla... :naughty: Kaj malica je že bila??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 morem nadoknadit včerajšnji izpad :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 mal čekiram . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Kaj malica je že bila??? ne samo objave, tud malca je izginla... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Kaj malica je že bila??? morem nadoknadit včerajšnji izpad :kva2: A izpad malice :whistle: Jaz bom zdajle zajtrkoval, pa moram prej kotrolo stanja nardit, da vidim, če so že vsi vstali :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 nadoknajujem... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Kaj malica je že bila??? Naj me en spomne kdaj bo malica :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 ker me je mali ob 5. zjutraj zbudil in ni htel več spat sem ga ob 6-ih odpeljal v vrtec. naj ma kazen! ampak v procesu rihtanja in vožnje sem se tako zbudil, da sem šel na kavo, visel 1 uro na kavi in sedaj bom še malo tu visel potem pa začnem delat ker pehitro ne sem, bo še koga kap, lahko pa se tudi razvadijo in mislijo da bom vedno začel pred 10 uro :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 ker me je mali ob 5. zjutraj zbudil in ni htel več spat sem ga ob 6-ih odpeljal v vrtec. naj ma kazen! ampak v procesu rihtanja in vožnje sem se tako zbudil, da sem šel na kavo, visel 1 uro na kavi in sedaj bom še malo tu visel potem pa začnem delat ker pehitro ne sem, bo še koga kap, lahko pa se tudi razvadijo in mislijo da bom vedno začel pred 10 uro :evilgrin: :whistle: ne da ti mali mira.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 U sql je dolgčas kle gor pa skoz dogaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 dugaja, dugaja... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 čakam d sonček mal posveti...d se ogreje..pol pa na mopi.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 U sql je dolgčas kle gor pa skoz dogaja. se strinjam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 malica :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Mam lih 20 min do malce pa je malo zatišja na šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 ja, malca je zakon.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 malica :rolleyes: ja, malca je zakon.... :naughty: Prepozno si me klical... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se