Sončece Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Sem v službi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 spet dežuje :wacko: pa sm raj na motosvetu ko moker :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 ker sem mislu, da bom šel popldne na eno furco..zunaj je pa črno in se bliska...sem pa tja po cesti kakšen italijan z motorjem rine v hribe..gor proti Bovcu..ježeša..gor pa belo - ma ne od snegeca...dežuje ko zmešano...gremo rajš ležat :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Maj 1, 2008 Deli Objavljeno Maj 1, 2008 Cel dan je kislo vreme, enkrat lije drugič piha, ko bi bila vsaj cesta malo suha da bi šel na rolerje glede na to da se po takem vremenu ne mislim vozit. Mi gre pa tole vreme vseeno malo na roke in vsaj nimam luštov, ker ninje še :whistle: ni v garaži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 cesta se suši u ibr.. pole pa gasssa :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 klapa ušla na grobnik . . . . . jst butl pa ceu mačkast, prhajam k seb . . . . :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 delam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 Delam... aja pa motorja sploh še nimam (a ni to najboljši izgovor :unsure: )... hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 ...v službi ,pa je mal dolgčas---čekiram---pol mal kasnej pa na obalo :unsure: !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 zmankal bencina :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 ravno pršu domov s furce...pa mal čekiram.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 zmankal bencina :P ja skoč na bencinsko in . . . . . . :whistle: prhajam k seb ob kofetu . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 po dolgem času pa že lahk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Ker sem prijetno trd domov pršel..... pa morm spat ker je zjutri tekma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 (popravljeno) kera tekma gremo na tekmo aja tocno sovenija zda Popravljeno Maj 3, 2008. Popravil FlamE#7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 prhajam k sebi . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Jaz pa spet delam... nedelja, sonček... jaz pa delam... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 prhajam k sebi . . . . ja kva s pa delu spt... muck :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 čas za kofe :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Pravkar prispel, pa gledam kaj je novega :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 preganjam dolgčas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 me je glih moja k računalniku spustla,.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 ja kva s pa delu spt... muck :naughty: ooooooo marsi kej . . . . :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: se prebujam ob kavici . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 n morem spat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 se ogrevam :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se