Climber116 Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 doza pred spanjem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 čakam da bo ura cajt . . . .da grem v šiht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 ogrevam se za ............... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 tuga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 vreme :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Zunej je dež, frej sem, pa nimam nč za počet... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 mal čekiram . . . . preden grem spat . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 še nč zaspana :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 čakam uro cajt da grem v šiht . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 počasi bom začeu plesat indijanski ples za odganjanje dežja !!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Služba... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 mal čekiram . . . . . pač vreme jebe . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 čakam nakazilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 čakam nakazilo ta bo pa dolga do pondelka :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 Jutranja smena :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 Ditka me poriva odzad.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 Prdna sem :whistle: pa sem že v službi :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) Brihtam se ker sem se ravno pred pol ure iz postle skopou :whistle: pa se prpravlam, da se grem mal pelat :naughty: Upam da stem mi tisti, ki ste na šihtu usaj mal nevoščljivi, ker popoldan bo dež :P Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil Andro82 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 čakam uro . . . . . moram v šiht . . . . :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 Brihtam se ker sem se ravno pred pol ure iz postle skopou :whistle: pa se prpravlam, da se grem mal pelat :naughty: Upam da stem mi tisti, ki ste na šihtu usaj mal nevoščljivi, ker popoldan bo dež :P Jaz se tud na motor basem zdejle... Je v Naklem soncek? Janez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 počasi bom začeu plesat indijanski ples za odganjanje dežja !!!!! ti lohk pridem pomagat????? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 Jaz se tud na motor basem zdejle... Je v Naklem soncek? Janez Zaenkrat je kr fino ja. Grem pa najprej na Bled do kolega, pol jo pa verjetno u Bohinj špricneva. Se mogoče še kaj srečamo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 .......ker sem lih vstala in malo čekiram po MS :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 se morn še zbudit do konca :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniTic Objavljeno Junij 7, 2008 Deli Objavljeno Junij 7, 2008 Sem malo prej prišel iz službe pa malo čekiram kaj dogaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se