urqlle Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 ker čakam, da prpelejo južno, potlej gremo pa delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Nej mi eden pove kako te lahko prehlad ali gripa ujame junija ko je zunaj 25 stopinj. :? :? Men še ni uspel ta podvig ← ... se zgodi ... še hujš je, če se vse skup vleče že 2 tedna ... :angry: Vedno je enkrat prvič ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Ker je dez.... :SS :SS LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Ker je pavza na Eurosportu!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Ker sem se ravnokar najedla in ne morem avta pucat, ker dežuje. <_< Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 ker delam :angry2: pa rabim vmes malo pavze :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Ker sem se prišla pohvalit da naju ne bo nekaj časa gor :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Ker se je treba tut učit...ne lažem, kriv je dež :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Zato, ker je nedela, dolgčas ter po dirki MotoGP :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Jst delam, tamala pa zraven bere pohujšljivo knjigo :). Tadruga tamala pa spi zraven kavča in v sanjah preganja muce :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 vsak tele ma svoj vesele :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Zato, k me j ole na cesti spravu u bolnisko (pa mopo na servis) :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
margo Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 zato k ne gledam Marjota :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Ker mi je dolgcajt!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 za lahko noč :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Ker sm do zdele delu, pa sm prsu mal poškilit kaj ste kej zanimivga napisal danes :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Ker se mi ne da več učit, po tvju ni pa nič pametnega.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Ker sm komi ustal, ker so mi ukradli fergazer iz 4-ke, ker nimam še spodobnega motorja, ker sm lačn in ker se mi zdej niti ne da peštat na motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ker...sem u ....službi? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 .... ker med pisanjem poročil z 1,5 očesa škilim semle... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 čakam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 :( ker se mi ne ljubi Učiti :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ker garam na šihtu :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Ker morm delat pa se mi ne da...:) LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Morm mal drek mešat! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se