LUMPKA Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 da mi hitreje mine cel dan na šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 si spet potrebna? ;) (foruma, mislim) a si ti tud? (potreben foruma, mialim) .... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 :whistle: aha, jaz tud ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 spet malo šejkam... :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 d se kosilo uleže :P pal pa naprej :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 K sm si dons zaslužla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Ker je pretemno za vozit se. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 mene j tut lih prej minil... jah č j pa fotr luč ugasno, kaj čmo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 sam preverjam kdo me opravlja..... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Dolgčas na šihtu :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Dolgčas na šihtu :doze: sva že dva..... mislim na šihtu :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Končno dočakala net spet doma, pasm mogla pridt mal prevert :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 iz navade . . . . jutranja kavica in čekiranje . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Sem že začel delati.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 odmor pred marendo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Zato k sm pršla recepcijo prpravt na zimsko spanje, pa morm umes mal na ms-pogledat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Sem že začel delati.... :lol1: ustavite mi motoristka .... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 k čaj kuham , pa čakam..... :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 ustavite mi motoristka .... :huh: Saj grem zdaj na kavico... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 bo počas treba u izolo... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 ...a sem spet tu O:-) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 nisi... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Šiht! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 novo šolsko leto :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se