Sanda7 Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 jutranja doza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 dopoldanski dolgčas v dijaškem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Šiht.. :headbang: No sej je res, da tud vreme ni najbolš, ampak vseen.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 :whistle: - skoraj "standard" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Morm mal :hmm: (počekirat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Kosilo se kuha :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Kosilo se kuha :whistle: ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Skrajn cajt, d sm do tipkovnice pršla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Skrajn cajt, d sm do tipkovnice pršla :whistle: welcome back, SharpNinja :-) We missed you, SharpNinja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 ker tri dni nisem b(p)il :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 welcome back, SharpNinja :-) We missed you, SharpNinja :) Sorči, k ne morm rečt enako zate mašinko, si zmer kle :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 firbec pasem :whistle: :whistle: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Čekiram :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 po dolgem času malo prebiram poste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 mal čekiram . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Bem mu sveca,so me pacienti zbudli :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 a sem, or not to sem... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 mende... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 čakam na malico :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 firbec pasem :whistle: :whistle: :krneki: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 firbec pasem :whistle: :whistle: :krneki: majhna sem bila, firbec sem pasla firbci so žvižgali, jast sem pa rasla... (ljudska) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 kuham čaj... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 kuham čaj... :P A za dva? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Ja, ja.. sej se ze oblacim, noooo!!!! Grr, ne me preganjat. Sej ze grem, nooooo!!!!! Matr. (cesta me klice in je ze nestrpna) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 A za dva? :whistle: ja ni blema, kdaj prideš? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se