Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 dolgcajt ta bolniška :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 zato, ker je začel resno scat, ko sem se skobacala v leder.... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 zato, ker je začel resno scat, ko sem se skobacala v leder.... :glare: in zdaj v ledri nakladaš ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 (popravljeno) dolgočasm se doma...mi pride kdo družbo delat :winkiss: hahahaha joooooojjj k bi moj bil vsaj že konc s šihtom :rolleyes: se vsaj lohk hitr zaposliva :D Popravljeno Oktober 3, 2008. Popravil metuljcica46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Glih malca... pa morm mal pošnofat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 ker sem bil na malici sedaj pa čekiram če je kaj novga na sceni :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Mal mi je dolgčas :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 da pomirim živce, ker mi je računalničar net čist sfuk.. tako, da sem ga mogla sama usposobit. Kdo bi si mislu, da mi bo celo uspel :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Kuham en ogromn piskr pasulja za trgače jutr, pa mi je dolgcajt vmes :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 ja petk zvečer je... pa je treba mal počekirat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 k prej ni net delu... zj pa gasssa :P hehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Doza neta pred spanjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 k ponavad . . . . jutranja kava in čekiranje . . . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 K morm čakat :angry: , pa d cajt zabijem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Čakam še ostale moje babnce da se do konca zbudijo in gremo na kosilo pooočaaasss... Jao mau prevč smo pretiraval včerej, pa mi nekej cvili pri glavi :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 dopoldansko čekiranje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 čakam vodo da zavre..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 k mi je dolgcajt :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 ubijam cajt :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 grem ven... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 o jast pa ne, kako sva si različna.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 halo halo, slabo se sliši... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 pojma nimam :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Sm na šihti,pa je glih računalnik pri roki :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 k ne spim še.... :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se