motoristek Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 da damo nekaj vase in ne samo nase... :rolleyes: Jaz bi tudi kaj nase vrgel... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Mal gledam, kdo se je že zbudu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 :whistle: čakam... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 d mal prečekeram, po pa mal na motorčk, sm d se mal ugreje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Dougcajt :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 k mam dast šihta za dns Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Ker ne morem zaspat :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 k se mi nabija... pa posla j dauč oz j neprvlačna... tle j pa š par živih dušc :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 k se mi nabija... pa posla j dauč oz j neprvlačna... tle j pa š par živih dušc :worship: Men se tudi nabija :naughty: , pa mora bit motosvet zadost Vsega si pač ne morem privoščiti med delom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 naše delo je nabijanje.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 mal nabijam navsezodi . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 ogrevam prste in male mo.... za delo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 mal za dobro jutro :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Ker mam čs :naughty: ,prej ga nism mel :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 malcam.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 K se mi ne da delat več :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 malcam.... :naughty: Jaz sem malico preskočil in sem sedaj že kosilal... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 tud jast bom počas nehu službat in bom šew domov avtobusat... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 tud jast bom počas nehu službat in bom šew domov avtobusat... :rolleyes: Kaj boš hodil na avtobus :rolleyes: Alter te naj domov pelje... :yea1: saj on tudi ima avtobus... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 naj to ostane med nama; z Alterjem okol vozis se - ni varno... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 lojze, a bi ti rad še tazadnjega prjatla zgubu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Že dolg nism nč napisala :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 kar tako :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 naj to ostane med nama; z Alterjem okol vozis se - ni varno... :unsure: Saj, če nima pet pirov v riti še kar gre... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Ker mam spet čs :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se