SharpNinja Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Obvezno dnevno javljanje :rolleyes:
pajkica Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 k dons je pa kr neki ..... :headbang: kva sm spet hotla napisat :unsure: pojma nimam ..... :wacko:
Andrejaa Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Kanc sestankov, zdj pa pičim domu mau pospravt, d bo lepš..mislm lepo :rolleyes:
Razer Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 počivam moje konje,poj pa da spet dogaja v nulo :D
SharpNinja Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Rating mi mal pada, pa treba poskrbet d nau :whistle:
SharpNinja Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Čakam d me navdih najde al pa jz njega, d grem lohk naprej delat :rolleyes:
pajkica Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Čakam d me navdih najde al pa jz njega, d grem lohk naprej delat :rolleyes: navdih mam jaz:P domišljija mi ful dela dons sam ne vem če maš tolk velko zalogo, za use, kar mam u glavi O:-)
samosamo Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 navdih mam jaz:P domišljija mi ful dela dons sam ne vem če maš tolk velko zalogo, za use, kar mam u glavi O:-) začni s tem de vodo na ogn pristavš pa cukr ene dve žličke not obrneš pol pa počakaš de voda zavre.....................................................itd
pajkica Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 začni s tem de vodo na ogn pristavš pa cukr ene dve žličke not obrneš pol pa počakaš de voda zavre.....................................................itd pa pol ? čakam da se ohladi al dam kak čaj notr :P :whistle: :evilgrin:
osa rider Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 k že nek časa nism biu tuki gor . . . .pa mal čekiram . . .
maus Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 da mi nau preveč luštn u službi...se mal tle matram :P
Irencko Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 k mam lih mal časa za čmurjenje, tu j pa itk usput :worship:
SharpNinja Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Za nabijat se zmer najde minutka al pa dve :whistle:
Carp Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 trenutno dežuje,palačinke so ble,v nedeljo bo sonček pa brrmmm,brrmmm....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se