Ninjaraider Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Sm lih s fure pa mal čekiram :rolleyes:
Irencko Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 do južne š mal počekeram, pol pa mal na lubico č bo zneslu :P
SpecialG Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 jst sm se pa pred 5 minutam zbudu pa gledam če mi je kdo že kej odgovoru na mojo temo :P
tihii Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Mal čekiram, k že dolg nism :whistle:
SharpNinja Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Se še odločam česa bi se tko zares lotla pa mal nabijam :rolleyes:
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Se še odločam česa bi se tko zares lotla pa mal nabijam :rolleyes: Loti se pomladanskega čiščenja :-) :naughty:
SharpNinja Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Loti se pomladanskega čiščenja :-) :naughty: Najlepša ti dala sm k sreč nism gospodinjski tip :grrr , metlo sm vidm pa žule dobim :whistle: , sploh pa ne smem tega počet, dohtarji rekl :whistle: , grem rajš v garažo klečat :krneki:
Gasperr Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 No zdele sm pa gor zato ker je lušno če je fajn :P Ja po TV nč pametniga uzuni je pa presenetljivo temno :o
bmwslo Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Zdajle je še mal zgodaj za furco :krneki:
SharpNinja Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Čas mam pa paše mi mal nabijat pa provocirat :evilgrin:
Irencko Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 po parih dneh mal kontrole, pa š mal sončka počakam, pol pa gasssa :worship:
SharpNinja Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Glih iz šopinga pa prec na net, k treba še prek neta kj naročit robe , vmes pa tlele mal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se