Zdrawc Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 zato, ker sem na šithu :( , pa morm mal prečekirat, kaj ste kej čez vikend pisarli, ko sm bil na motorju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 zato, ker sem na šithu :( , pa morm mal prečekirat, kaj ste kej čez vikend pisarli, ko sm bil na motorju :D ← jap. :OK: ditto, ditto.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 zato k grem na šiht, pa morem bit vse na tekočem kaj se dogaja po sloveniji :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ker sem na bolniski :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ker sem na bolniski :( ← zakaj te to ovira? ;) sej te noben ne bo zatožu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ker sem...še vedno v službi... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Ker se mi ne da učit :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Ker se tudi meni ne da učit.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Ker mam gume do konca zlizane... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Ker sem se nehal učit :D , za kake 3 ure :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Ker baje delam .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ker mi informacijski sistemi, enti-tete in strici, a3buti, podatkovni modeli, e-r diagrami, dtp-ji in podobna informacijska slama že čez ušesa gleda ... :SS pa se moram mal informacijsko spočiti... p.s. a gre kak od administratorjev namest mene na izpit? :cry: pliz? ponudbe z izdelanim predračunom in potrdili o usposobljenosti na pm :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ........ker sem cepec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ........ker sem cepec. ← Enako. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Enako. :004 ← Pol nas je pa kr neki tle....edin jest mam vsaj ta plus, da nimam :( :( motorja, in da sem dans opravil že z Grmado in Šmarno goro po službi, in da zdele čakam na tušek...dokler se čist ne ohladim :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 (popravljeno) Standard med tednom...ob 0:10 pridem s šihta pojem, tuš nato pa Forum :OK: ... Popravljeno Junij 6, 2005. Popravil Black Knight Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 zakaj je Ms tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ker se ravno odločam če začnem še nekaj kar mi bo vzelo še 1 uro najmanj ali pa vstanem ob 6.00 in to probam takrat naredit. ma nevem...........saj mi gre ampak mi je piva in čikov zmanjkalo, vse zgleda da treba končat za danes, sicer pa 17,5 urni delovnik z 30 min za malco in 1x15 min za kavo niti ni slabo povprečje :slap: u fak lačen sem postal :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 ... ker sem prejle odspal 3 urce... pa zdaj ne morem takoj zaspat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dedo Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 ker se "(m)učim" pol pa v šoli cveki padajo; o motorjih pa smo pametni :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Ker se mi ne da ucit, spet :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 nočna do 7h zjutri.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Zakaj...zato, da bom zjutraj kot da bi me kombajn povozil...čist gotova, bleda, neprespana brez volje do življenja...in da bom lahko kupila delnice od Barcaffeja. Zato, ker sem samodestruktivna. ZATO Grem spat.....prepozno namreč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 Zato, ker se mi ne da spat, pa ker mi jutr ni treba kmalu vstat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Ker sem ravno prišel iz lan partija, pa imam še preveč energije, da bi šel spat! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se