osa rider Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 k so me razpizdili . . . . pa mal čečkam! :jezen
Irencko Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 čakam nove lastnike naše male kepice
pajkica Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 včasih je blo res zabavno kaj prebrat, zdaj je pa tak dooooolgcajt tlele
DAMI34 Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 k sm hotu pogledat rdeče čeule od Pajkice
pajkica Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 k sm hotu pogledat rdeče čeule od Pajkice a se upaš?
DAMI34 Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 a se upaš? Sej sm že tralalala maus 1
sayo Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 Zato ker ne morem cel dan sayo 1
Frips Objavljeno December 22, 2011 Opozori Objavljeno December 22, 2011 ubijam dolgcajt..kaj pa drugega
maus Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 sj nism tlelele ... garam u službi
samosamo Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 sj nism tlelele ... garam u službi vsaj en.........k dela........ maus 1
Sanda7 Objavljeno Januar 5, 2012 Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 zarad kolesa sem na motorističnem forumu idrija vabi
Sanda7 Objavljeno Januar 5, 2012 Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 Idrija zakaj ????? aja ups vidm da si iz idrije:)no zarad une ustanove tam na griču,...sej mislim da oba veva za kaj se gre...
kuni.tomaz@gmail.com Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 da nekaj pogledam )
osa rider Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 aja ups vidm da si iz idrije:)no zarad une ustanove tam na griču,...sej mislim da oba veva za kaj se gre... pa kwa se ti je sfuzlalo???? :xx:
pajkica Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 pauza je mim, grem zdej nazaj u realsvet ....
pajkica Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 preverjam če so že nehal eni in isti eno in isto čečkat povsod ..... upanje umre zadnje
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 kok je zabavno .... ma tale MS je prou fajn za nardit si zabaven dan hvala k obstaja ....... od nekdaj mi je zanimivo gledat reakcije posameznikov na provokacije...i like it pa lahko noč ne rabim več ta roza .... :yawn:
Zivnorc Objavljeno Avgust 10, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2013 ... da odgovarjam na razne provokacije, ki niso več zanimive... oz nadležne... ... in da gledam tule gor, kako naj bi si nekdo v prejšnjem postu sam sebi opravičeval tisto, kar počne, ker pogrunta, da to niti ni lepo in da se tega ne počne... DAMI34 1
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2013 dobro jutro za zbujanje je fajn
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2013 ... da odgovarjam na razne provokacije, ki niso več zanimive... oz nadležne... ... in da gledam tule gor, kako naj bi si nekdo v prejšnjem postu sam sebi opravičeval tisto, kar počne, ker pogrunta, da to niti ni lepo in da se tega ne počne... no pa dejmo... tudi jaz sem na forumu ker rada preberem kaj zanimivega, tudi poiščem kaj koristnega in to sem tukaj tudi našla... se da tudi prou lepo nasmejat in se hecat, obstajajo teme ki so bolj resne in lahko brez neprimernega vsajanja kogarkoli tudi najdeš kaj koristnega ali pa se do nezavesti prepucavaš in smeješ. Je pa res, da se je ta forum tko lepo sfižil, ker se nekateri posameziki čutjo dolžni verjetno da se v vsaki temi, kot je nekdo napisal, ven mečejo in to z nepotrebnimi, nepomembnimi, samozadostnimi posti. MOji posti so v nekaterih temah res bili nadležni, ravno toliko kot od tistih ki se bodo itak sami prepoznali.v mojem pisanju. Pa samo zato, ker ko res želiš svoj čas si krajšati s kakšnim branjem zanimivih idej, posebej dnevnih voženj, naletiš na neko golomazno kačo fotk, brez kakšnih pametnih informacij, iz ne vem kakšnih POTOVANJ, mislim da vsak bedak razume naslov teme, razen če je potem še pameten pa začne obračat besede v naslovu.... ma nekateri so res otroci....ja sem jaz tudi, sam kar je pa preveč je pa res že preveč Me res moti eno in sto nabijanje v temah,kamor pač to ne paše. in neko opravičevanje z izgovori, saj ti tudi skoz serješ.... Ne samo nabijanje, tudi sikanje in pametovanje če kdo pomotoma kako temo odpre... mater ste vsi pametni, takrat znate koga nahrult ... saj imamo moderatorje ki to delajo a ne?? ali pa se res nekateri mislite da ste bog i batina tuki gor Itak če pa nekomu kaj napišeš je pa užaljen do nezavesti.... Obstaja na forumu precej možnosti, kjer odpreš temo in tam sereš, da druge ne boli ne bom omenjala nickov, itak se pojavljajo in ponavljajo eni in isti... se boste sami našli, tako ali pa drugač. Včasih so moderatorji znali pobrisati,kar ni pasalo v določeno temo, zdaj tega ne delajo več, pač tudi moderatorjem se verjetno ne da več. Tudi ta forum je postal samo še sebi namen in oglaševalcem, toliko da je. In škoda, ker nekaterih na forumu več ni ... res škoda .. bilo je zanimivo in veliko manj nadležno. in NE, se ne opravičujem niti za eno napisano besedo na forumu .... nikoli se nisem in se ne bom, niti v real lifu. Tisti ki me poznajo, pač vejo.....( in ne, v real lifu nisem pajkica, tisti ki še imajo mal zdrave pameti, to razumejo) ostalim pa želim da če že serjejo,pomislijo mogoče da koga vseeno drek moti.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se