gregorjanc Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 ... ja sej tle gor je kar neki mister Bean-ov .... ...najstarejši se je pa tapru oglasu.... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 ...najstarejši se je pa tapru oglasu.... ... ja jest vse rajši dons, kt jutr ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 ... ja jest vse rajši dons, kt jutr ... .......pik jest sm te tud najrajš videla dons.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 sj nism tuki .. kdo to prau umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 sj nism tuki .. kdo to prau kva maš zdj tuki veze ti maus... če sm dons naključno srečala na pol metra pik1 maus k bom tebe vidla na 20 centi te bom tud povšečkala :unsure: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 kva maš zdj tuki veze ti maus... če sm dons naključno srečala na pol metra pik1 maus k bom tebe vidla na 20 centi te bom tud povšečkala :unsure: :lol: k boš mene srečala na 20 cm ... ga boš mela že 15 cm not DAMI34, umetnica51, gregorjanc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 njej je vse pod 30 premajhn..... umetnica51 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 k boš mene srečala na 20 cm ... ga boš mela že 15 cm not Hahhaaaaa kva je napisau maus.... in kot je rekla pajkica... ubistvu se je mal zmotla pod 35 je vse premajhno, vse preozko, vse brez šamra maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 ... ubistvu se je mal zmotla pod 35 je vse premajhno, vse preozko, vse brez šamra Ahhh men se pa bolj mlade s čvrstimi dopadejo kot pa tiste k majo popek med zizikami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 gregorjanc ... kaj majo zdj veze riti od čvrstih deklet z mausom... :lol: Drgač pa je važna duša in srce dekleta...a ne gregorjanc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 gregorjanc ... kaj majo zdj veze riti od čvrstih deklet Drgač pa je važna duša in srce dekleta...a ne gregorjanc :grim Zato sem pa izbral tako, da ima vse to, sam me pa večkrat prekaša v govorjenju :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 27, 2014 Deli Objavljeno Marec 27, 2014 zato k je zuni mrs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 3, 2014 Deli Objavljeno Avgust 3, 2014 ugotavljam da me vse minil ob vseh teh novih spoznanjih vožnje motorja, neka čudna prtiskanja balanc, vožnje po tačkah čez pločnike, po frišno asfaltiranih cestah... eh jaz to ne znam.... misim da bo treba hobi zamenat :closedeyes: al pa forum, k se tuki počutim ob branju k en brezveznik... no ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Avgust 3, 2014 Deli Objavljeno Avgust 3, 2014 probi skiro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 3, 2014 Deli Objavljeno Avgust 3, 2014 sem... sam tista leta so že zdavni mim še najbolj se spomnim kotalk..... toooooooo Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 ...zato da pogledam, če me je kera povabla na kofe..... ... pa sem pogledal 10 strani nazaj... pa ni blo nč.... ja pol pa nč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Brezveze .... pač z polnimi usti ne morem govorit, lahko pa prebiram .... Mučim pa se z dobroto na spodnji sliki. Sem rekel, da vam moram pokazat s čim me žena sili ... no, rok mi ravno ne rabi zvijat. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Brezveze .... pač z polnimi usti ne morem govorit, lahko pa prebiram .... Mučim pa se z dobroto na spodnji sliki. Sem rekel, da vam moram pokazat s čim me žena sili ... no, rok mi ravno ne rabi zvijat. .... stari, a to imaš kšno dieto ???? .... se mi zdi, da je to verjetn "Martinjak" ????? :) BREITNER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Dohter mi je svetoval, naj tu in tam poskrbim, da si sladkor dvignem, ker je več ali manj na kritičnem .... te pa veš kak je .... dohtarje je treba ubogat. Splahnit pa moram z pivom, če se le da, priporoča Zlatorog .... če pa slučajno izberem katero drugo, pa pravi, da se naj raje posvetujem z prodajalko ali blagajničarko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 17, 2014 Deli Objavljeno September 17, 2014 sem vedla, da bo..... aaaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 čakam da se corser pohval kolk je gobanu nabrau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 nč še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KilleRBee Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 (popravljeno) Zato jih je pa stig velik :grim Popravljeno September 18, 2014. Popravil KilleRBee DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 18, 2014 Deli Objavljeno September 18, 2014 spet seva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 čist po naključju, kot vedno .... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se