maus Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 zdele ste pa res use zjebal DAMI34, Kmet2, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: zdele ste pa res use zjebal Ah ,,,nabijaš ,,,, solorider, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 pred 33 minutami, Kmet2 pravi: Ah ,,,nabijaš ,,,, Nč ne nabija, zgubil je vso preglednost foruma maus, Kmet2, solorider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 Vidm, da se še zmeri na tamale spravlate .... Ajde Maus, mi sami - oni dvojica Kmet2, solorider, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 Meke cure se zbirajo Bmflar, maus, solorider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 28, 2016 Deli Objavljeno December 28, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Meke cure se zbiramo maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 mau opazujem, kdo je potreben in kdo ne bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 29, 2016 Deli Objavljeno December 29, 2016 pred 3 minutami, maus pravi: mau opazujem, kdo je potreben in kdo ne Jz sem čist nepotreben zdej ta dih maus, bobi1001 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 30, 2016 Deli Objavljeno December 30, 2016 Ker še nimam nč pametnega za počet.... Bmflar in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno December 30, 2016 Deli Objavljeno December 30, 2016 Prebiram še zadnje neumnosti v letošnjem letu,da nom kej zamudu Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 3, 2017 Deli Objavljeno Januar 3, 2017 Ker mi je dolgcajt...... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 Da se naučim kaj nowega dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 20 minutami, HD-Dyna pravi: Da se naučim kaj nowega .....ker sem glih iz postelje pa se moram zbudit..... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, dr.looney pravi: .....ker sem glih iz postelje pa se moram zbudit..... Kaj je tle smešnga Zbudit, sredi dneva, kriza.... Javna uprava, sigurno Popravljeno Januar 4, 2017. Popravil HD-Dyna dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Kaj je tle smešnga Zbudit, sredi dneva, kriza.... Javna uprava, sigurno Nope. Zasebni sektor. Popoldanska izmena. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: Nope. Zasebni sektor. Popoldanska izmena. Super ... pa sej morš doma še kej naredit .. zlikat ... zloščit ... skuhat ... deda uštimat predno gre na šiht... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Super ... pa sej morš doma še kej naredit .. zlikat ... zloščit ... skuhat ... deda uštimat predno gre na šiht... Dedc je v službi, skuhala sam že, Likat in pospravljat se mi pa danes ne da..... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: Dedc je v službi, skuhala sam že, Likat in pospravljat se mi pa danes ne da..... Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Lenoba, lenoba - zvest ti bom do groba ..... tut jest si zasluzim mal relaksacije.....sploh ker sem bila ponoc na intervenciji...... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: ..... tut jest si zasluzim mal relaksacije.....sploh ker sem bila ponoc na intervenciji...... Kaj si sneg kidala ? dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Kaj si sneg kidala ? Pr nas ni snega. V sosednji vasi smo imeli dimniski pozar. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 33 minutami, dr.looney pravi: Pr nas ni snega. V sosednji vasi smo imeli dimniski pozar. A dimnikarca si dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 18 minutami, HD-Dyna pravi: A dimnikarca si Neeeee. zacne se na G.... pik1, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Neeeee. zacne se na G.... . ... gozdarka ??? Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: Neeeee. zacne se na G.... Grobarka maus in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se