Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 Tuki sm zato k mi nima kdo kej govorit kje naj bom notranc, maus, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 pred 6 minutami, maus pravi: meu čekiram zdele ... pol mam pa neki za delat ....... pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Tuki sm zato k mi nima kdo kej govorit kje naj bom ....... VS800, Kmet2, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Tuki sm zato k mi nima kdo kej govorit kje naj bom Jest sm pa zato tuki, k mi govorijo, da morm bit na šihtu, pol sm pa lohka tuki Kmet2, Bmflar, dr.looney in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 pred 6 minutami, dr.looney pravi: ....... dr.looney, notranc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 Pravkar, maus pravi: Ja kaj je spet..... notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Ja kaj je spet..... ogorćeno sem zgorožen, ker se smeješ mojim žuljavim žuljem trenutno sem zgroženo ogorćen ker sem zdele na motosvetu vidu .. da se lonejka smeje mojim garaško garašemu delu Bmflar, VS800, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 (popravljeno) Plun v rokce, pa se ne sekirej Popravljeno Februar 3, 2017. Popravil VS800 Bmflar, maus in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 Pravkar, VS800 pravi: Plun v rokce, pa se ne sekirej pa naum pluvu po seb Bmflar, notranc in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: ogorćeno sem zgorožen, ker se smeješ mojim žuljavim žuljem trenutno sem zgroženo ogorćen ker sem zdele na motosvetu vidu .. da se lonejka smeje mojim garaško garašemu delu Joj kako si obcutljivo, obcutljiv.... Te bo treba dat v stekleno vitrino in dol zaklent....da se nau prah na teb nabiru.... Zdle sem tle zato in samo zato da mišeka nadziram in jezim.... VS800, maus, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: Joj kako si obcutljivo, obcutljiv.... Te bo treba dat v stekleno vitrino in dol zaklent....da se nau prah na teb nabiru.... Zdle sem tle zato in samo zato da mišeka nadziram in jezim.... js sm pa zato tuki, da spremlam vse poteze lonike Bmflar, notranc in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: pa naum pluvu po seb No ti bom pa jest.....ke u rokce plunu, če ti bo laži, sm sam hotu da se ne sekirej zarad dohtarce pred 4 minutami, dr.looney pravi: Joj kako si obcutljivo, obcutljiv.... Te bo treba dat v stekleno vitrino in dol zaklent....da se nau prah na teb nabiru.... Zdle sem tle zato in samo zato da mišeka nadziram in jezim.... Pa ne u stekleno..pol se ga bo vidl maus, Bmflar, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 ja .. sj najlažje je pa po men pluvat budno spremlam vse vaše poteze notranc, Bmflar, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 Sej mu lahko dam plasticno vrecko cez glavo..... pred 4 minutami, maus pravi: ja .. sj najlažje je pa po men pluvat budno spremlam vse vaše poteze bos bonboncek? notranc, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 pred 4 minutami, dr.looney pravi: Sej mu lahko dam plasticno vrecko cez glavo..... Šit....kle pa jest u bran mausu stopm! maus, Bmflar, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 Pravkar, VS800 pravi: Šit....kle pa jest u bran mausu stopm! ..... a ti bi jo tut mel..... Nevoscljivost ni lepa cednost..... maus, notranc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 3, 2017 Deli Objavljeno Februar 3, 2017 Mausssssssssssssssssssssss z vrečkam naja hočeeeeee dr.looney, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 Da vidim a ste vsi na broju..... notranc, GoBobi, Bmflar in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Da vidim a ste vsi na broju..... Mene še ni notranc, dr.looney, maus in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: Da vidim a ste vsi na broju..... Pridem prec dr.looney, maus, VS800 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 Alora, pridem več ksno RobiRoberto, notranc, dr.looney in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 da se mal ogrejem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: da se mal ogrejem .... to se prau da spet nauš nč delal...... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, dr.looney pravi: .... to se prau da spet nauš nč delal...... nism zdele na motosvetu zato, da me takoj pluneš Popravljeno September 28, 2017. Popravil maus dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 da zvem kaj je nouga maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 28, 2017 Deli Objavljeno September 28, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, dr.looney pravi: .... to se prau da spet nauš nč delal...... nism zdele na motosvetu zato, da me takoj pluneš pred 1 minuto, DAMI34 pravi: da zvem kaj je nouga valda .. kje pa še kj lahko zveš o motorizmu in vožnji Popravljeno September 28, 2017. Popravil maus dr.looney in Bmflar 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se