Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 .... ker mam motor na servisu :) P.S. pa še na šihtu morm bit .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2005 še 23 minut sem na šihtu in pol gasaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 droga direkt u žilo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KREBS Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 zatav ker sn puzobu vgosnat računalnik :oops: prevodsledipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2005 na šihtu sm... pred pisarno me pa že ves nestrpen čaka motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Ker sem na bolniški in se ne morem vozit, mi je pa vsaj MS v uteho... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 ker sem v službi :lol1: vem grozna sem :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 ker sem v službi :lol1: vem grozna sem :BUA: ← Taisto. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Ne vem. Verjetno bolj ali manj koincidenca.. . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 ker sem v službi :lol1: ← kdo bo pa delal namesto tebe, ker ti tu gor visiš :grrr :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 sem wonder kid.. delam in tu gor visim..... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Iz navade in firbca :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Ker čakam da se bom zbrihtu in obleku kopalne hlače in se usedu na KOLO !!! in se šou vrčt v jezerce ki je tko toplo, pa kr sedim in nabivam poste.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 a bo kaj čudnega če rečem da delam :hmm: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Bolniska....v pond. pregled in upanje da bo bols... LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 ker sem v službi :lol1: vem grozna sem :BUA: ← Je že motor na vidiku??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Ker mora bit vsake furce enkrat konc in sem mal prej parkiral, zdej pa razgibavam prste po tipkovnici... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 po furi še malo prstne gimnastike pred spanjem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova70 Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 zato kr ......... :OK: tamali spi :BUA: ta stari pa s pivo v roki :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 ker sem lih pršu u službo in so vsi še na kafetu :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Ker sem že v službi, pa sploh še nobenega ni, kaj šele, da bi kavico pili.......... :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 na šihtu sn, pa mam mal cajta, prečekirat kaj dogaja.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Ker sem v službi, ker imam malico, ker gledam skozi okno motor pred pisarno, ker sem bil včeraj pri ML in spoznal prijetne ljudi, ker mi je zanimivo brat vaše poste, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 ker ko prižgem računalnik se prikaže motosvetova stran in potem pač moram mal prečekirat situacijo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Ker sn glih u službi pa mal čekiram stvari vsake tolk časa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se