hrčo Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Ker sem mal prej šele vstala in še ne funkcioniram čist OK, da bi lahko delala kaj drugega .)
Jure Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Ker mam tolk za študirat, da nimam časa za motor. Ampak prav zaradi tega, ker se mam tolk za učit sem na motosvetu, ker se mi že blede od študija.. In če pomislim, učim se itak ne, na motorju pa tudi nisem.. Sklep: DeX --> mona :D Kurc, se grem vozit :krneki:
garfield Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 Se kr bojim mal študirat :cry: pa raj tle mal čikiram :grim
Sanda7 Objavljeno Maj 2, 2006 Opozori Objavljeno Maj 2, 2006 grem zdej na motor k se je vreme nardilo
boga Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Ker se lih pripravljam na odhod! Samo grem z njim v šolo! :)
Sanda7 Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 premišlujem če bi šla na motor al nej opravim kakšno delo ki se ga že lep čas otepam
Ganges Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 In še vedno se otepaš dela, ki se ga že dolgo otepaš :P
Draksler Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Ker sem na tlaki... še par urc pa bo, pol pa domov pa spet na MS :D
tejcy Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 ker so mi cefurji skopal jamo pred bajto ne morm z motorjem vn, no mogoce jutr bomo probal magajverja !
pirrulz Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 ker so mi cefurji skopal jamo pred bajto ne morm z motorjem vn, no mogoce jutr bomo probal magajverja ! Svetujem čaka norisa. Prefuka vse. Še samega sebe. :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se