Stric Burek Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Ker je fakin džžž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 zaradi slabega vremena :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Ker sm mal patetičen. <_< Pa popam loobytse... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 doooooolgcajt :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Službaaa - jao meni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 dež :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 sam zarad vremena in obsedenosti do enga in druzga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 ne morem brez :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Službaaa - jao meni! ← Jaoo meni - službaaa, še kr! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 zato k ga mam že mal u rit, pa še moped neki zajebava, no sj zdj pa grem spat :zzz: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Julij 3, 2005 Deli Objavljeno Julij 3, 2005 SLUŽBA :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno Julij 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2005 ker sm pred kratkim pršu z motorja...pa ker me boli glava da mi jo bo ven vrgl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Julij 3, 2005 Deli Objavljeno Julij 3, 2005 po štirih dneh pijančevanja na morju prišel domov in zdaj je treba mal ščekirat situacijo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 Ker ne morem dol.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 Ker je ura 3.11? :blink: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 Še 35 minut nočne.. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 ker sem spet na šihtu ... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 ja, ker sem spet v službi..... kaj pa drugega :hmm: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 Ulažem kvizka? :hmm: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 ...ker sem v službi, pa se delam da delam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 zaradi zdravstvenih težav :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 ...ker sem v službi, pa se delam da delam :naughty: ← Sva že dva :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Ker mam jutri izpit! :ninja: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Ker nimam nic drugega za delat cesta je pa mokra! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se