Sanda7 Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 da se poslovim za nekaj časa :grim mogoče za vedno
malakai Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Da naredim potem tedensko pavzo v obliki dopusta :grim :beer2: :smoke: me že ni
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ker je vreme v totalnem k***u in mi ni nič druga za delat, kot sedet pred računalnikom...za :SS :SS
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ker je vreme v totalnem k***u in mi ni nič druga za delat, kot sedet pred računalnikom...za :SS :SS Eh, ne bit tako črnogleda......saj bo boljše..... :grim :blush: :whistle:
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Eh, ne bit tako črnogleda......saj bo boljše..... :grim :blush: :whistle: kaj se ti oglašaš, ko moraš biti po službeni dolžnosti pred pc-jem :angry2: :wub: .)
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 kaj se ti oglašaš, ko moraš biti po službeni dolžnosti pred pc-jem :angry2: :wub: .) Ups....kontrola....papa vsem skupaj..... :blush: :P :whistle:
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Eh, ne bit tako črnogleda......saj bo boljše..... :grim :blush: :whistle: hvala prijatelj za tolažbo...na žalost ni samo vreme v k***u, ampak sem tudi jaz :eek: ne me narobe razumet, nisem NA ampak V najraje bi :cry: :cry: kaj se ti oglašaš, ko moraš biti po službeni dolžnosti pred pc-jem :angry2: :wub: .) ej, ne biti tako huda, me je samo tolažil nič druga, prisežem .)
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 hvala prijatelj za tolažbo...na žalost ni samo vreme v k***u, ampak sem tudi jaz :eek: ne me narobe razumet, nisem NA ampak V najraje bi :cry: :cry: pomoje je tudi vreme... jaz sem danes tut skor :cry: :cry: kam prinesem ramo?? .) ej, ne biti tako huda, me je samo tolažil nič druga, prisežem .) sej vem sej vem.... .) :OK:
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 pomoje je tudi vreme... jaz sem danes tut skor :cry: :cry: kam prinesem ramo?? .) ampak res samo ramo, bo še barto lubosumn
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ampak res samo ramo, bo še barto lubosumn a na žensko tudi?? mater.. jaz sem pa mislila, da nama bo lepo :wub: .)
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 a na žensko tudi?? mater.. jaz sem pa mislila, da nama bo lepo :wub: .) saj ne bo vedel, ga ni doma.... ti kar pridi :wub:
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 saj ne bo vedel, ga ni doma.... ti kar pridi :wub: mater imama srečo... mojega tudi ni :wub: :wub: :OK:
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 mater imama srečo... mojega tudi ni :wub: :wub: :OK: uuaa...kaj zaj, pri meni ali tebi?????
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 (popravljeno) Čil bejbe, čil.......da ne bomo tu kakih opolzkih tekstov čitali.... :naughty: Bojo gospodje od zgoraj vse pobrisali... :grim :whistle: Viju, viju, viju.......seks policaj ist da.....papire bite..... :eek: Popravljeno Avgust 4, 2006. Popravil BlueSpeed
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Čil bejbe, čil.......da ne bomo tu kakih opolzkih tekstov čitali.... :naughty: Bojo gospodje od zgoraj vse pobrisali... :grim :whistle: mater zdej si pa vse prebral :blush: jaz sem pa mislila, da te ne bo več sem :blush: :blush: sej ne grem po službi k njej...... ablubm :blush: sej ne bo vedel, če je v službi :devil: uuaa...kaj zaj, pri meni ali tebi????? grem jaz mimo tebe domov .)
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 mater zdej si pa vse prebral :blush: jaz sem pa mislila, da te ne bo več sem :blush: :blush: sej ne grem po službi k njej...... ablubm :blush: sej ne bo vedel, če je v službi :devil: grem jaz mimo tebe domov .) :yea1: :yea1: :yea1:
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Viju, viju, viju.......seks policaj ist da.....papire bite..... :eek: nemam papirov bre...... sve na crno :blink: :wacko:
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 dečki akcija... :yea1: :yea1: in to takrat, ko vas ni doma :P :devil:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 dečki akcija... :yea1: :yea1: Hende hoh....oder ih šise... :grim :naughty: :whistle:
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 mislim, da bom šla jaz domov :( mene je strah, kaj mi bo naredil :( :( :huh:
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 mislim, da bom šla jaz domov :( mene je strah, kaj mi bo naredil :( :( :huh: ga bova skupaj pomirili :naughty: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se