pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ga bova skupaj pomirili :naughty: :whistle: uf ja....... to bi pa pomoje še pasal :blush: .) pa nej on potem šprica ups :wacko: šica s svojo municijo :devil:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 ga bova skupaj pomirili :naughty: :whistle: :blush: :blush: :grim :grim :naughty: :naughty: :whistle:
SiR Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 mislim, da bom šla jaz domov :( mene je strah, kaj mi bo naredil :( :( :huh: dokler ti češplje ne razčesne, je vse okej ... ali pa ravno to? ;)
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 dokler ti češplje ne razčesne, je vse okej ... ali pa ravno to? ;) iz tvojih ust v božja ušesa :devil: :blush: ;)
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 iz tvojih ust v božja ušesa :devil: :blush: ;) v moja?? :devil:
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 v moja?? :devil: no, kamorkoli kakorkoli, samo da se imamo fajn, pa da ni fovšije, da je za vse dost ;)
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 Ne se tepst....za vse je dovolj..... :naughty: :blush: :whistle: :P
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 no, kamorkoli kakorkoli, samo da se imamo fajn, pa da ni fovšije, da je za vse dost ;) a zdaj bi še pa delila? folk hvala, da ste me spravli v dobro voljo...to zelo cenim :worship:
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 a zdaj bi še pa delila? folk hvala, da ste me spravli v dobro voljo...to zelo cenim :worship: a ti ne bi?? :hmm: pa sej če si midve to bratski razdeliva, je za obe dost.. pa še višek hodi .) no, me veseli, da smo te... samo midva čisto resno misliva :devil: .)
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 (popravljeno) folk hvala, da ste me spravli v dobro voljo...to zelo cenim :worship: Denada...zato smo pa tu.. :grim :D Popravljeno Avgust 4, 2006. Popravil BlueSpeed
dašenka Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 no, me veseli, da smo te... samo midva čisto resno misliva :devil: .) kaj, da sta me razveselila, ja saj vem
pupa Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 kaj, da sta me razveselila, ja saj vem ja ja.... to ja ;)
JeRn3j Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 :? ja piz?a sej je 22.51 ura... kako nej bom na motorju????
Miha Z. Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 :? ja piz?a sej je 22.51 ura... kako nej bom na motorju???? zakaj pa ne :hmm: nč mal kontrole kaj dogaja...
JeRn3j Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 zakaj pa ne :hmm: nč mal kontrole kaj dogaja... ja sej maš prov ... sam je mrz k ps pa še ščije tko da sm raj na motosvetu :OK:
Stroj Objavljeno Avgust 10, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2006 Ker spet dež pada...........bemu mater :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se