Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

me zanima kolko bi stal en auspuh od akrapoviča za 125 4t? recimo samo lonec, ker še ne vem al bom kupu yamaho al mz....

Objavljeno

zaenkrat še ni izpuha za 125 4t,razen za tomose,ki se vozjo v pokalu

Objavljeno

ja sm vidu v kopru tisti tomos, ma sej bi se dalo tudi tistega dat na kakšen drugi motor, ker imajo isti princip, js mislim samo lonc, ne na celo cev pa to, kolko bi stau tisti od tomosa?

Objavljeno

pri tomosu lahko kupiš športen auspuh od akrapoviča kot dodatno opremo!preberi si avtomagazin nevem mislim da ene 2,3 številke nazaj je biu test 125 supermoto,pa piše not da se ga da dokupit pa ni tk drag! :OK:

Objavljeno

uf kej nej dobim star avtomagazin? dej če maš mi lahko poveš ceno? al ne piše?

Objavljeno (popravljeno)

nevem glih za akrapoviča ampak za yamaho ttr-125 k ma isto 4-taktno mašino gor lahko kupš en gtr izpuh pa pride če preračunaš iz dolarjev tm 40.000(mislm da je to sam lonc :? ) samo to bi tle pršlo mal dražji ker je tut motor dražji ko računaš iz dolarjev

lp, miha

Popravljeno . Popravil mi
Objavljeno

ej mislim da ko kupiš tomosa da tam jim pač rečeš da bi meu športn auspuh akrapovič pa men se zdi da je use skup cena tam okol 800k,poklič na tomos pa upraš;)

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

ker rofl je zabou da krapota ni za 125-ke a tw 125 yamaha ni 4 taktarc 125 kubičn al kai

pa še so

Objavljeno

jep za tw-jko je pa res, k sm ga že lani vidu tuki u nm se je furou en, pa zvok ma res specialn

Objavljeno

ja sm vidu v kopru tisti tomos, ma sej bi se dalo tudi tistega dat na kakšen drugi motor, ker imajo isti princip, js mislim samo lonc, ne na celo cev pa to, kolko bi stau tisti od tomosa?

pej ti k wingsu(al ga pa poklic) pa se pozanimi ce bi ti naredu

Objavljeno

brezveze tudi če si daš tiso sranje gor zgubiš 100k ali kolko že.... pridobiš 10km/h več neki malo na pospeških in zvok bah če imaš keš pol pa kr ! če ga dobiš za male pare pol pa kr ! ;)

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

tomos ma od yamahe ybr 125 mašino pa so naredl 100 tomosov v posebni izvedbi k majo akrapoviče gor, pa šerše gume pa bolše bremze, zdej pa...tu je avspuh za enduro (zvok odličen---ku pr xt 660...skor ;) ), pa me zanima če gdu ve kje bi se dublu avspuh k bi biu primern za yamaho ybr, lahku tud od kerga druzga proizvajalca pa kšna cena bi bla tud dobrodošla :D , kr se mi zdi d tale neb glih na ybr pasov :unsure:

lp

Objavljeno

me zanima kolko bi stal en auspuh od akrapoviča za 125 4t? recimo samo lonec, ker še ne vem al bom kupu yamaho al mz....

jah za gilero 200 je 500 evrou... potem je zelo podobno tudi za ostale

Objavljeno

pej ti k wingsu(al ga pa poklic) pa se pozanimi ce bi ti naredu

ne bo, sm ze prasou

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

sej vem d sm že tečn s tem ybr :P ampk ne morm si pomagat, js ga nimam za gledat, zatu bom še v tej temi, še enkat prašov...

gdorkoli o komerkoli, kjerkoli pa za kašn dnar...AVSPUH :D

sploh kje kej novga še kdu zve...aja pa slišov sm d bi pasov tud od večje kubikaže, kr pr 4T to ni tok pomembn, sm d bi se dal na cilindr naštimat :?

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

kaj od tomosa ne paše, saj ima enako mašino kot ybr

Objavljeno

že že sm kukr sm reku akrapovič majo sm določeni tomosi, v posebni verziji, k mislm d je bla izdelana v omejeni količini, drgač posebej se ne dobi , tud če bi se, bi blo to $$$, razen če gdu ve za razbitga tomosa, pa d bi cenej prodau...al pa res (če je možno) od kšnga recimo do 600cc, k pol cev mislm d bi lahku doma zrihtov :?

Objavljeno

Kako misliš od težjega motorja spravit na 125 ccm ?

To pa bo kul izgledalo, kot kaki helikopter, samo da ne bo nikamor šlo :D

Objavljeno

:D :OK: sej ne ceu avspuh, sm lonc, moj ma katalizator not, pa še na kolenu je cev zožana, tu se da nekak vn dobit, k zgleda baje ko nek plehk, sm katalizator pa mislm d je v loncu :? , kr pa vrjetn ni tku enostavnu narazn dat pa nazaj skup (če se ne spoznaš na zadevo), tku d je bul enostavnu drug avspuh dat, sm prov za ybr ga v bistvu ni, je za xt, sm tu je enduro ne...

ampk po filmčkih pa slikah sodeč, nekje obstaja, al je pa to ta varjanta (pač od večje kubikaže)

Objavljeno (popravljeno)

sej mogoče bi pa pasal od cbr 125, k za to se pa dobi arrow izpuh...pa bi blo vrjetn bol k pa od kšnga 600cc,pa tud bol bi zgledal se mi zdi...

aja pa na cbr-ki tkole zgleda :

IPB Slika

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno

glihkar sm zvedu na wikipediji, d je katalizator v cevi, sm po tistih podatkih ma ybr 12KM, moj jih ma sm 10, vrjetn so tistu podatki brez katalizatorja, pa tud slike obstajajo k gre 120 in po besedah mojga inštruktorja se je tud brez problema 120 pelov, zaka se js pol kumej 110...hm.... :?

no gremo k stvari, gdu mogoče ve kku ta katalizator zgleda? pa kku se tu vn da?

tnx

lp

sej mogoče bi pa pasal od cbr 125, k za to se pa dobi arrow izpuh...pa bi blo vrjetn bol k pa od kšnga 600cc,pa tud bol bi zgledal se mi zdi...

aja pa na cbr-ki tkole zgleda :

IPB Slika

ja tud to sm razmišlov, še najbolš bi blo ja maš prov... :OK:

Objavljeno

Katalizator boš dal tko vn, da boš vzel auspuh in žagco - veselo rezanje ti želim :D Boš tkoj vedu kako zgleda ko boš odpru auspuh :)

Tale CBR je pa z arrovom lepša, pa iz tega zornega kota zgleda še mal bolj velika :OK:

Objavljeno

Katalizator boš dal tko vn, da boš vzel auspuh in žagco - veselo rezanje ti želim :D Boš tkoj vedu kako zgleda ko boš odpru auspuh :)

Tale CBR je pa z arrovom lepša, pa iz tega zornega kota zgleda še mal bolj velika :OK:

katalizator je v cevi ---> A catalytic converter is built into the exhaust pipe (http://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_YBR_125)

Objavljeno (popravljeno)

vid se d je cev originalna, sm lonc je drug

slike so iz bikepics

post-12378-1162464378_thumb.jpg

post-12378-1162464400_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!