AXi0N` Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 (popravljeno) Torej punca je imela skuterja in ji je stal v garazi 5 let, sedaj pa se je odlocla da ga bo malo zrihtala, z stylingom in tuningom. Problem je v tem, ker se ne ve kateri model je, zato naprosam vas, ce lahko kdo pomaga. Torej, skuter je Yamaha (letnik okoli 92-94). Na belanci ima 2x okrogle luci, potem se ima odspredaj eno luc in na vsaki strani se blinkerje (vsak posebej). Blinker, sprednja luc in luci na belanci so vsi bele barve. Skuter ima ozke gume. V osnovi je bil rdečo-bele barve... Ce ima kdo mogoce kaksno idejo, kateri model bi lahko bil, mu bom zelo hvalezen. Slike pa zal ne morem prilepit, ker je skuter ze razstavljen ker je pripravljen na barvanje... Hvala in LP! Popravljeno Junij 4, 2005. Popravil AXi0N` Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 če ma dve okrogliu luči je lahk yamaha bws daj vsaj kako sliko od plastik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2005 če ma dve okrogliu luči je lahk yamaha bws daj vsaj kako sliko od plastik ← BWS ima na spodnjem delu 2 okrogli, ta pa ravno obratno. Torej odspodaj tako bo0lj trikotno in levo in desno zmigavec, zgoraj na bilanci pa okrogle 2x. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MesQue Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 daj slikaj ga pa bo stvar rešena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JernejS|t@R Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 (popravljeno) sem se malo detektiva špilal pa sm našu neki podobnga: 1995 yamaha Target 50 http://www.bikepics.com/yamaha/target50/ :kva2: :slap: Popravljeno Junij 4, 2005. Popravil JernejS|t@R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DolencT Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Pomojem je to Yamaha Target 50 :? Pejt pogledat na Bikepics.com,tm je slika od skuterja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DolencT Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 sem se malo detektiva špilal pa sm našu neki podobnga: 1995 yamaha Target 50 http://www.bikepics.com/yamaha/target50/ :kva2: :slap: ← :fight2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2005 sem se malo detektiva špilal pa sm našu neki podobnga: 1995 yamaha Target 50 http://www.bikepics.com/yamaha/target50/ :kva2: :slap: ← Je ja... Yamaha Target 50, letnik 95! Hvala ti! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2005 A ve mogoče kdo, kje bi dobil en sportni izpuh za tega skuterja? A se da dobit kaksen LeoVince? Punca hoce imet crno-vijolcnega. Se da dobiti kake dobre nalepke za taksno barvo, da bi dobro zgledalo? Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 A ve mogoče kdo, kje bi dobil en sportni izpuh za tega skuterja? A se da dobit kaksen LeoVince? Punca hoce imet crno-vijolcnega. Se da dobiti kake dobre nalepke za taksno barvo, da bi dobro zgledalo? Hvala in LP ← Barve ne morš kej preveč zberat.http://www.sitogroup.com/servlet/page?_pageid=109&_dad=sitop30&_schema=SITOP30&origine=SCOOT&voce_menu_sx=77&voce_menu_dx=119973&voce_menu_sx=77&voce_menu_dx=119973-na tem naslovu maš use modele za skuterje od LeoVince. Kupš pa ga loh na www.scooterkit.com al pa pr kšnmu serviserju. Jst sm kupu LeoVince RR pr mehankarju na Dolgem mostu in me je z montažo vred pršlo 35ksit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 A ve mogoče kdo, kje bi dobil en sportni izpuh za tega skuterja? A se da dobit kaksen LeoVince? Punca hoce imet crno-vijolcnega. Se da dobiti kake dobre nalepke za taksno barvo, da bi dobro zgledalo? Hvala in LP ← Barve ne morš kej preveč zberat.http://www.sitogroup.com - na tem naslovu maš use modele za skuterje od LeoVince. Kupš pa ga loh na www.scooterkit.com al pa pr kšnmu serviserju. Jst sm kupu LeoVince RR pr mehankarju na Dolgem mostu in me je z montažo vred pršlo 35ksit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Pismo, pa ravno za mojega ni... :unsure: Treba pa bo enega nabavit! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 kupi kakiga rabljeniga pa pol malo eksperentirajte pa malo spremenite koleno pa itak more pasat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 kaj to ma minarelli ac vertikalno mašino? če ma pol pašejo avspuhi od bws/spy pa od sf, samo tam pri cilindru je treba malo priredit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Oziroma rabil bi enega,da mi vzame blokade ven s tega skuterja. Koliko jih sploh je? Ce je kdo, ki za mali denar to naredi, naj pise! Sem iz MB. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 mogoče ti bo kdo z foruma pomagal...drugače pelji tam k tomotu, doli na teznem polek baumaxa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-O-S Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Če je to letnik 1995 te pomoje nima več blokad.Kr takrat še tega niso vgrajevali, vsaj na mojem zipu je blo tak. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Če je to letnik 1995 te pomoje nima več blokad.Kr takrat še tega niso vgrajevali, vsaj na mojem zipu je blo tak. .) ← Je malo starejsi kot letnik 95, mislim da mora biti okrog 93. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Katera pa je najboljsa trgovina z dodatki, deli itd... za skuterje v MB? Kupil bi namrec neke ročke, filter, stransko nogo itd. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
B-O-S Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Skoraj vse malossijeve dele dobiš v Aprilia centru, pa mislim da ročke tui majo.Tak da idi malo tja poglej. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Kje pa je ta center? O:-) Sem malo ven s tega kje je kaksna nova trgovina za skuterje... Pa se prosil bi te, ce mi lahko posredujes od Tomota telefonsko, ce jo imas seveda, ker bi ga rabil. Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se