andrejm Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 Rad bi kupil staro vespo ali lambretto.(renovirana ali za renovirat( Če jo kdo ima ali če kdo kaj ve naj mi prosim javi. Pokliči 070 77 77 00(po 12 uri). Hvala, Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejm Objavljeno Junij 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ali mi pošljeste na e-mail.hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 ali mi pošljeste na e-mail.hvala ← OK, poslal ti bom mail... drugače imaš pa na avtonetu ravno eno novo lambreto l.55 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 6, 2005 Deli Objavljeno Junij 6, 2005 uporabi male oglase za tovrstne želje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 7, 2005 Deli Objavljeno Junij 7, 2005 uff,nkar se tko ne deri-boš vse kure zbudu :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se