_Nejkooo_ Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 odvisno kaki motor maš- če maš krosara- ima da je blatn s tabo vred (tu pa tam pač malo vap vklopiš).... če pa cestaka, pa ima da se šajna ko v izložbi :D :D
Schmid87 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 odvisno kaki motor maš- če maš krosara- ima da je blatn s tabo vred (tu pa tam pač malo vap vklopiš).... če pa cestaka, pa ima da se šajna ko v izložbi :D :D sva istega mnenja :rolleyes:
flero Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Naceloma imam motor, avto in stanovanje rad cisto, le prahu se mi ne da brisat :trance_33_sleep: ! lp flox
Ice Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 od vceraj so jakna, celada in rokavice ciste, motor in skornji pa manj.
DAN Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Po moje je čist motor tudi stvar posameznikove tehnične kulture!
BremzPenzl Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Svinjarija, blato in drek so najboljša zaščita... ...proti kraji :evilgrin:
Dr_Jakob Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Blato je najlazje spucat, ko se posusi in ga samo olupis. Simpl k keks.
Žarko G. Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Naceloma imam motor, avto in stanovanje rad cisto, le prahu se mi ne da brisat :trance_33_sleep: ! lp flox sram te bodi, hočš reč da maš prah na motorju :closedeyes:
maus Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Smo pozerji.... še dobr da ste me spomili.. danes ga grem spucat :naughty:
NejcZ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 Js sm ga pa danes usvinjal na blatu :whistle: Pucal? Ni cajta :yea1:
Gizmo_ Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 bl k se svet lepši je :rolleyes: :rolleyes: , pa če ga skos pucaš pol ga ponavad še bolš prodaš k je motr k iz škatlce:):):):):):)
NejcZ Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Danes ga obrišem će bo slabo vreme zun, drugače pa jutri :whistle: :naughty:
gvucko Objavljeno Junij 1, 2007 Opozori Objavljeno Junij 1, 2007 Glede na to, da uporabljam motor dnevno, ne glede na vreme (razen seveda snega), motor zelo redko "glancam". Veriga, hladilnik in to je to... Če je par dni vožen na dežju pa še malo krpo pošpricam z WD40 in pobrišem dele motorja (in se seveda izogibam gume).Pred sezono in po sezoni motor dobi generalno čiščenje (skupaj z zaščito). Ker se z motorjem vozim (ga nimam parkiranega na ogled pred bari) me ne moti, da se ne sveti. lp,
Damian Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Blato je najlazje spucat, ko se posusi in ga samo olupis. Simpl k keks. Niti lupit ne rabiš. Dvakrat ga po tleh vržeš pa vse odleti........ .)
NejcZ Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Evo, moj je ko nov, brez blata, prahu, madežev od ketne.. nič ni :whistle: Škoda da je zdej dež zunaj, da ga ne morem nazaj umazat :blink:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Niti lupit ne rabiš. Dvakrat ga po tleh vržeš pa vse odleti........ .) Ja, ja ... seveda. Oprosti, pozabu sm na to varianto. :headbang: Mas pa se eno varianto... ko se blato posusi, gres na eno fejst zdrapano cesto, da te mal preruka in pol med potjo odpadajo koscki posusenega blata direkt komu na sipo :D
Damian Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Ja, ja ... seveda. Oprosti, pozabu sm na to varianto. :headbang: Mas pa se eno varianto... ko se blato posusi, gres na eno fejst zdrapano cesto, da te mal preruka in pol med potjo odpadajo koscki posusenega blata direkt komu na sipo :D Res še boljša varianta. Ti tudi ledvične kamne razbije....
GREY WOLF Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 :whistle: Manj tipke tolč, več krpo vleč...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Jah, po anketi sodec nisi pozer, ce ga pucas... (jaz sem obkrozil DA )
Guest Brumer Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Kdor od časa do časa ali takrat,ko je motor umazan od ceste (npr.če voziš po dežju)opere in očistiti motor(skoraj vsakič) odspredaj od mušic,zame ni nikakeršen POZER ampak človek z LEPIM (normalnim)odnosom do danes zelo lepe in še vedno dokaj drage tehnike.Mislim,da je to marsikateremu jasno "očitno ne vsem".Kdor se pripelje Npr. v nedeljo,ko se gre z družbo na izlet z umazanim motorjem,je enako kot bi šel na nedeljsko kosilo v delavski obleki in umazanimi čevlji.Mislite si kar hočete,"nisem pozer",pred 1/2 ure sem si opral motor(pri luči) jutri,če bo vreme gremo dopoldne na izlet,ob 14.oo gledam GP. in če me na vožnji slučajno spet dobi dež kot danes na kolesarski dirki v Kranju bo potrebno motor spet oprati nažalost. :OK: jaz :wub: tehniko.
danixxx Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Kdor od časa do časa ali takrat,ko je motor umazan od ceste (npr.če voziš po dežju)opere in očistiti motor(skoraj vsakič) odspredaj od mušic,zame ni nikakeršen POZER ampak človek z LEPIM (normalnim)odnosom do danes zelo lepe in še vedno dokaj drage tehnike.Mislim,da je to marsikateremu jasno "očitno ne vsem".Kdor se pripelje Npr. v nedeljo,ko se gre z družbo na izlet z umazanim motorjem,je enako kot bi šel na nedeljsko kosilo v delavski obleki in umazanimi čevlji.Mislite si kar hočete,"nisem pozer",pred 1/2 ure sem si opral motor(pri luči) jutri,če bo vreme gremo dopoldne na izlet,ob 14.oo gledam GP. in če me na vožnji slučajno spet dobi dež kot danes na kolesarski dirki v Kranju bo potrebno motor spet oprati nažalost. :OK: jaz :wub: tehniko. Se popolnoma srinjam s tabo. ;) ;) ;) Tut sam mam take navade.
First Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Kdor od časa do časa ali takrat,ko je motor umazan od ceste (npr.če voziš po dežju)opere in očistiti motor(skoraj vsakič) odspredaj od mušic,zame ni nikakeršen POZER ampak človek z LEPIM (normalnim)odnosom do danes zelo lepe in še vedno dokaj drage tehnike.Mislim,da je to marsikateremu jasno "očitno ne vsem".Kdor se pripelje Npr. v nedeljo,ko se gre z družbo na izlet z umazanim motorjem,je enako kot bi šel na nedeljsko kosilo v delavski obleki in umazanimi čevlji.Mislite si kar hočete,"nisem pozer",pred 1/2 ure sem si opral motor(pri luči) jutri,če bo vreme gremo dopoldne na izlet,ob 14.oo gledam GP. in če me na vožnji slučajno spet dobi dež kot danes na kolesarski dirki v Kranju bo potrebno motor spet oprati nažalost. :OK: jaz :wub: tehniko. Je tako :worship:
JeRn3j Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 moj je trenutno k enduro.... ga bo treba spucat mal :yes: :slap: :grim
vRider Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Men se pa vedno zgodi, da ga ravno operem, grem z njim en krog in me ravno ujame dež :headbang:
Schmid87 Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Men se pa vedno zgodi, da ga ravno operem, grem z njim en krog in me ravno ujame dež :headbang: en razlog več da ga poj šenkrat spucaš :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se