Grilzz Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Tema z najmanjšimi kolesi me je spomnila na moj skuter, ki sem ga kakih 5 let nazaj zaribanega prodal v Kranj. Po mojih informacijah so bili v Sloveniji le trije ali štirje taki skuterji. Če kdo ve ali se kakšen, kje prodaja naj mi prosim sporoči. Še slikca: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Če kdo ve ali se kakšen, kje prodaja naj mi prosim sporoči. Še slikca: ← Te je spet zamikala Hondica a .) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2005 V bistvu rabim nekaj za na kavo vozit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Pol si pa ja kupiš kako Aprilio Sonic al pa kako Yamaho BWS al pa SPY. Al pa hondo Zoomer. (slovenska vojska bi jih pa res lahka mela) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 U jst mam tut eno tako hondo samn se starejšo pa bl oglato, pa še velik manjša je k ta :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se