Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kake gume uporabljate? Povejte zraven še ker motor ane, :D A mogoče kdo ve kako se obnesejo original od NSRke? Arrowmax menda?!?

Objavljeno

yamaha tdr

spredaj:dunlop sportmax d220 :yea2: :OK: :worship:

zadaj: michelin macadam 50 :)

gume držijo zeloo dobro, še posebej prva. Zadnjo pa moreš malo segret pol pa dobro drži. s emi gumami prideš do tačke in ni čutit zdrsavanja.

sicer pa je za 125ke skoraj vsaka guma dovolj dobra, razen kaka sava.

Objavljeno

jest sem mel na mitotu spredi dunlop d207, zadi pa michelin, men se zdi pilot race(tista najdaražja)drzi se dober nisem cutu spodrsavat. :OK:

Objavljeno

jaz ma spredi dunlop d207f zadi pa dunlop d208, na rski zelo dober oprijem

Objavljeno

kok pa to kej stane? (spredna, zadna) pa kok km zdrzi guma? da mal vidm kasni stroski se mi se tle obetajo :glare:

Objavljeno
kok pa to kej stane? (spredna, zadna) pa kok km zdrzi guma? da mal vidm kasni stroski se mi se tle obetajo  :glare:

jest sem dav recmo za zadnjo gumo michelin pilot sport 32k.so tut cenejse :OK:

Objavljeno

am trenutno mam gor mitas e-08 spredi in zadi... drgač pa mam doma še (spredne: mitas c-05 pa še dve kros gume eno od dunlopa pa eno od pirelija... zadne: mitas e-09 pa mitasc-08) .... gum kar hočeš :OK:

Objavljeno

mitas za 125 enduro zakon.držijo vredu,pocen so,pa še ne ponucaš jo zlepa... .)

sm mel pa zadej na etx-u tud heidenau eno soft enduro,na začetku se mi je zdela vredu ko sm pa zamejal na E-08,je bla pa razlika očitna...na mitaski ful bolš filing

Objavljeno

Ko sem jaz imel 125ko sem imel namontirane D207GP :kva2:

Objavljeno

cena:

dunlop sportmax d220=21000sit(dimenzije110/80/18)

michelin macadam 50=okoli 18000sit (dimenzije 130/80/17)

Objavljeno (popravljeno)

jst ma na nsr-ki arrowmax pa se mi zdi da še kar držijo edin če so mrzle in mrzu asvalt pol pa prec podrsne....pa v dežju tut(sm glih zdej en dan sprobavov mal na zadno bremzat) :D

ja sam težko rečt kaj je dobr k nimam s čimer primerjat!

Popravljeno . Popravil mi
Objavljeno

Spredi Dunlop 208

Zadi Dunlop 207

Oboje drži ko pribito.

Sicer pa je ta tema čist nepotrebna ker že obstaja tema o gumah(ne sam ena)

Objavljeno
sicer pa je za 125ke skoraj vsaka guma dovolj dobra, razen kaka sava.

ja, ziher... <_<

Objavljeno

Je razlika če daš ti gor kšne michelin power pilot al pa nevem ene kolobarje čudne :D Je velik v gumah. V primer je lohk formula! gume so skor identične pa z enimi lohk tud do 2s na krog hitrejš vozjo.

Objavljeno

spredaj dunlop sportmax d207, zadaj sportmax 208. ker nista popolnoma enake gume se na hitrih ovinkih čuti mal trdote, grip bomo pa še sprobal :D

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!