AXi0N` Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Kje lahko dobim ta flomaster za gume (rabim v beli barvi). Se dobi to kje pri nas ali ne? Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Se dobi v enih knjigarnah baje.. Drugace pa poskusi z iskalnikom, sem 100% da je blo ze nepisano ene parkrat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Sem iskal pa nisem nic nasel :nono: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Kok je pa to kej obstojn (dež, sneg pa to), da bi si to na avtu jaz pobarval :OK: , vem, da se v robnike lih ne smeš zabijat, no sej se tud drugač naj ne bi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Nekaj sem gledal se ga da dobit na interneti ( scootercenter, scooterattack ), drugače pa bi mogoče lahko imeli v kakšni papirnici.... Samo čez nekaj časa od umazanije zbledi, tak da ga moreš prebarvat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
|-Sith-| Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 Js sem to kupil v papirnici za jurja. Jeseni sem pobarval in je čez celo zimo zdržalo čeprav sm se skoz vozil. Sicr je res malo zbledela barva ampak drugače samo na novo napišeš pa je spet lepo belo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Junij 10, 2005 Deli Objavljeno Junij 10, 2005 Pa da se naročit prek scooter centera in scooter-attack pa prek easyparts.nl se tut da dobit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2005 Js sem to kupil v papirnici za jurja. Jeseni sem pobarval in je čez celo zimo zdržalo čeprav sm se skoz vozil. Sicr je res malo zbledela barva ampak drugače samo na novo napišeš pa je spet lepo belo :D ← V kateri papirnici si to kupil? Pa kaj pise na flumastru? Tak da grem tudi sam vprašat malo... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vodka Objavljeno Junij 11, 2005 Deli Objavljeno Junij 11, 2005 Dobi se tudi na INA črpalkah. Lahko pa, da tudi na kakšni drug. Vprašaj še pri A3M na Brnčičevi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 11, 2005 Deli Objavljeno Junij 11, 2005 Pri A3M majo 100% :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
|-Sith-| Objavljeno Junij 11, 2005 Deli Objavljeno Junij 11, 2005 tk to zgleda. debelina je pa 2-4 mm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Junij 11, 2005 Deli Objavljeno Junij 11, 2005 namenski za gume je "EDDING 8050 tyre marker" zastopnik za SLO je Peritus d.o.o., 520 85 00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Junij 12, 2005 Deli Objavljeno Junij 12, 2005 Ammm malo :topic: vprasanje,ker se mi ne da brat nazaj in ste mogoce ze kaj omenli ceno tega...pa bi se 1x vprasal kolk je cena tega? pa ce ma kdo kje blizu kupit bi mi kupo dal v kuverto in poslal....LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AXi0N` Objavljeno Junij 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Dobil sem ga pri A3M ...stane pa 1.500 SIT. Mel sem pa sreco, ker je bil zadnji :kva2: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Jaz sem ga pred nekaj leti dobil v BTC hala A v eni izmed trgovin z avto deli. Cena okrog jurja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 namenski za gume je "EDDING 8050 tyre marker" zastopnik za SLO je Peritus d.o.o., 520 85 00 ← am a ta firma je iz lublane? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se