Skoči na vsebino

Flomaster za gume

AXi0N`

Priporočene objave

Se dobi v enih knjigarnah baje.. Drugace pa poskusi z iskalnikom, sem 100% da je blo ze nepisano ene parkrat :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kok je pa to kej obstojn (dež, sneg pa to), da bi si to na avtu jaz pobarval :OK: , vem, da se v robnike lih ne smeš zabijat, no sej se tud drugač naj ne bi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj sem gledal se ga da dobit na interneti ( scootercenter, scooterattack ), drugače pa bi mogoče lahko imeli v kakšni papirnici.... Samo čez nekaj časa od umazanije zbledi, tak da ga moreš prebarvat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js sem to kupil v papirnici za jurja. Jeseni sem pobarval in je čez celo zimo zdržalo čeprav sm se skoz vozil. Sicr je res malo zbledela barva ampak drugače samo na novo napišeš pa je spet lepo belo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa da se naročit prek scooter centera in scooter-attack pa prek easyparts.nl se tut da dobit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js sem to kupil v papirnici za jurja. Jeseni sem pobarval in je čez celo zimo zdržalo čeprav sm se skoz vozil. Sicr je res malo zbledela barva ampak drugače samo na novo napišeš pa je spet lepo belo :D

V kateri papirnici si to kupil? Pa kaj pise na flumastru? Tak da grem tudi sam vprašat malo...

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobi se tudi na INA črpalkah. Lahko pa, da tudi na kakšni drug. Vprašaj še pri A3M na Brnčičevi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ammm malo :topic: vprasanje,ker se mi ne da brat nazaj in ste mogoce ze kaj omenli ceno tega...pa bi se 1x vprasal kolk je cena tega? pa ce ma kdo kje blizu kupit bi mi kupo dal v kuverto in poslal....LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!