šokac Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 Čimprej, tem boljše. :yes: Za popoldan mam sicer planirano udeležbo na pikniku, ampak za moto-frende si bom pa ja vzel urco ali dve (in dal za :beer2: , seveda). Vi se samo dogovorite... Ni problema, moto frendi lahko gremo s teboj tudi na piknik. :whistle: Se hecam. Naju ne bo, čeprav ti nočem delati luštev. V sredo zjutraj šibamo za Bosno in Hercegovino in se vračamo po jadranski magistrali. Se pa vsekakor vidimo pozneje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 Jebe me zdravje. Upam, da bom do torka OK, da ti končno dostavim CDje, ki ti jih nosim že leto dni.Sicer pa bi se lahko zmenili za naslednji petek za eno srečanje pri Maratonu, če bo vreme. Kaj pravite? Lahko gremo še Katarino obiskat, če Stigmata zvoha kje se nahaja. Bi že bil čas, da ozdraviš in prineseš CD - je. Se bova dogovorila za naslednji torek. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 :grim :grim :grim Vletite, dam za rundo. B) kdaj? kje? kolko? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lumpa Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Naju ne bo, ... V sredo zjutraj šibamo za Bosno in Hercegovino in se vračamo po jadranski magistrali. Se pa vsekakor vidimo pozneje. :010 :010 ... T-boy, se vidimo, vidimo pozneje...mogoče spet s kakšnim pecivom? A bo čokoladno vredu? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 :010 :010 ...A bo čokoladno vredu? :naughty: ...neee :grrr , čokoladno bo ZMAGAAA! :grim :bounce: :bounce: :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) Banda, mene ta petek ni, kot "samooklicana predsednica" vam prepovedujem druženje ta petek!!!!!!!!!!! :evilgrin: ki ste glih ta petek našli, ko mam vsaki drugi razen tega cajt!!!!!!! :angry: :fight2: :fight1: Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Banda, mene ta petek ni, kot "samooklicana predsednica" vam prepovedujem druženje ta petek!!!!!!!!!!! :evilgrin: ki ste glih ta petek našli, ko mam vsaki drugi razen tega cajt!!!!!!! :angry: :fight2: :fight1: Zopet si tečna, kaj si res ziher da nisi noseča... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) Zopet si tečna, kaj si res ziher da nisi noseča... :naughty: Še vedno popolnoma prepričana! :D In ne napadaj me da sem ZOPET tečna, ker nisem zopet ampak sem še zmeraj!!!!! O:-) Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Zopet si tečna, kaj si res ziher da nisi noseča... :naughty: Zaj al je to, al pa že dolgo ni dobla tak kot je treba :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 ...kot "samooklicana predsednica" vam ... Khmm, zgleda se je v moji odsotnosti zgodil drzavni udar, zdaj pa vlada vojaska hunta... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Khmm, zgleda se je v moji odsotnosti zgodil drzavni udar, zdaj pa vlada vojaska hunta... :whistle: Misliš rečt: kurja hunta ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Pipeki, :naughty: kaj zaj, ste res fsi na dopusti al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 17, 2007 Deli Objavljeno Avgust 17, 2007 Pipeki, :naughty: kaj zaj, ste res fsi na dopusti al kaj? Tako zgleda, vsi na primorskem gume brusijo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 17, 2007 Deli Objavljeno Avgust 17, 2007 Wolf, tebe se itak fsi bojijo.... še z one pravljice o rdeči kapici.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 19, 2007 Deli Objavljeno Avgust 19, 2007 In banda? a ste se dobili al je vse v Dravo padlo? a bom res morala po mizi vdarit, pa vse skup spravit al kaj zaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 Pipeki, :naughty: kaj zaj, ste res fsi na dopusti al kaj? Nič kaj zaj. :nono: Pips pa Zdrawko sta v petek popoldan vletela (lepo od vaju :OK: ), dobla vsaki dva pira in odpeketala na zbor. Preprosto, a ne? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 (popravljeno) Seos T- boy. Ni problema piti na zdravje tistega,ki plača.Lepo te je bilo poslušat in videt,da si že iz tahujšega. Želim,da kupiš lep in dober stroj z ABS,pozdravi se do konca in roor. .) Popravljeno Avgust 21, 2007. Popravil Pips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 Kaj zaj? Gre keri od vas tu v Makedonijo (rally) mislim. Nekdo me je klical, pa sn na dopustu na Rogli (sredi čage v stari koči )pa sem samo polovico razumel :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 ...Nekdo me je klical, pa sn na dopustu na Rogli (sredi čage v stari koči )pa sem samo polovico razumel :worship: Daj ne delaj se lepega. To te je davkarija klicala, ti pa Ne čujem dobro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Nič kaj zaj. :nono: Pips pa Zdrawko sta v petek popoldan vletela (lepo od vaju :OK: ), dobla vsaki dva pira in odpeketala na zbor. Preprosto, a ne? :grim :grim Upam, da se čimprej spet vidimo, tokrat v naših koncih :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 22, 2007 Deli Objavljeno Avgust 22, 2007 Daj ne delaj se lepega. To te je davkarija klicala, ti pa Ne čujem dobro. Toti nič ne kličejo, samo pridejo pa poberejo... jebojimpasmater.press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Toti nič ne kličejo, samo pridejo pa poberejo...jebojimpasmater.press In to v usta!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 In to v usta!!! :angry: si mislo v glavo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Mam namen vas prit malo pogledat, popoldan med 17-19 , je kdo interesent da mi pivo plača? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 mater, tale stran je pa ažurna :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se