BremzPenzl Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 ......................................... prijsšo ss tergateve pa seen ze mmjolo vgejne 8zajrezan!) piokleti rajčualnijk kommmme zajibsssvas.................................hšpć ooŠ đš m9polkl mjk 9i-. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 ti Vapo, pa jej samo gobice, ki ti jih je nabral nekdo,ki dobro pozna gobe. Dragi moj, jaz sem, v nasprotju s tabo, modno osveščen in jem strogo samo gobe, katerih klobuki so barvno usklajeni z barvami...........pač česarkoli že......... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno September 23, 2007 Deli Objavljeno September 23, 2007 Dragi moj, jaz sem, v nasprotju s tabo, modno osveščen in jem strogo samo gobe, katerih klobuki so barvno usklajeni z barvami...........pač česarkoli že......... :blush: meni je vseeno, če je letos moderna rdeča z belimi pikami. sem pač staromoden in jem samo rjave...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 No, pa se poigrajmo malenkost z besedo "mladič" in jo razdelimo na polovici, da dobimo "mla dič".Nato črko "m" prestavimo na konec prve besede in dobimo "lam dič". Nato črko "d" druge besede zamenjamo z zadnjo črko tega kar je, to je "Ptujčan", torej z "n" in dobimo "lam nič". Nato prvi pesedi predpišemo domensko pripono za Nemčijo in dobimo njegovo zaposlitev..........."DELAM NIČ". :P Ovi ima zopet preveč cajta... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Ovi ima zopet preveč cajta... :whistle: Če je pa v porodniški... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Če je pa v porodniški... :worship: Uboga Nina. Sedaj ima dva tečna froca pri bajti. Še sreča, da ima dve zizi. Na vsako enega in dereje vtihne. Ni ji lahko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Še sreča, da ima dve zizi. Na vsako enega in dereje vtihne. Ni ji lahko. Zize nesebično prepuščam malemu, sam grem pa raje na pir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 ... :grim , je dal v soboto za rundo :worship: . Ga mali Aljoša zgleda preveč žere. :naughty: Hmm, po kom te ma to? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 ... :grim , je dal v soboto za rundo :worship: . Ga mali Aljoša zgleda preveč žere. :naughty: Hmm, po kom te ma to? :hmm: Kako carsko ime ima mali!! :worship: :worship: :worship: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Kako carsko ime ima mali!! :worship: :worship: :worship: :closedeyes: Čuj, ka te jaz vem :naughty: ..meni se ne zdi nekaj :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Kako carsko ime ima mali!! :worship: :worship: :worship: :closedeyes: ...evo ti kandidata za botra... ziher neoš poceni skoz prišo... :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Kako carsko ime ima mali!! :worship: :worship: :worship: :closedeyes: Seveda, če je mama, baje otroku dala ime po ateji. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Seveda, če je mama, baje otroku dala ime po ateji. :D Lahko počasi te kličem Selitve d.o.o.? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Lahko počasi te kličem Selitve d.o.o.? :? Če bo tak, ti lahko mene hitro kličeš. s.o.s. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Mogoče ni opazit, but I'm alive :D umrl mi je računalnik, ki je zdaj spet pri življenju, sedaj pa mi je umrl internet, na šihtu pa ni cajta. :D Kak je zaj z našim randijem? :hmm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Mogoče ni opazit, but I'm alive :D umrl mi je računalnik, ki je zdaj spet pri življenju, sedaj pa mi je umrl internet, na šihtu pa ni cajta. :D Kak je zaj z našim randijem? :hmm Tebi vse nekaj crkuje, bo treba generalko naret. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lumpa Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Zize nesebično prepuščam malemu, sam grem pa raje na pir. Kaj, če bi ti raje tvoj pir nesebično prepuščal drugim? Npr. ob torkih pri ML? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 Vapo, imej usmiljenje do nje. Bom že jaz z njo poračunal. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 T - Boy, hvala za včerajšnjo pijačo in hvala tebi presidente Wind, da si naju s Blue Speedom prišel pozdravit. :worship: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 T - Boy, hvala za včerajšnjo pijačo in hvala tebi presidente Wind, da si naju s Blue Speedom prišel pozdravit. :worship: :beer2: Če bi vaju videl, bi vaju še prej pozdravil, tako pa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) T - Boy, hvala za včerajšnjo pijačo in hvala tebi presidente Wind, da si naju s Blue Speedom prišel pozdravit. :worship: :beer2: :yea1: ...mater kaka čast, pa se tega takrat sploh nisem zavedal :P Aja, T-boy hvala za drink :OK: Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil BlueSpeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Če bi vaju videl, bi vaju še prej pozdravil, tako pa... Sirotinjo na Yamahah ne opazi vsak :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Sirotinjo na Yamahah ne opazi vsak :unsure: Ja kaj te ti govoriš? En Triumpf iz Ptuja je na svoji poti imel smolo. Drugi Triumpf, od Ptujskega presidenta, v garaži čaka že skoraj eno sezono na rezervne dele, onemu izseljenemu iz Ptuja, Ducati večkrat ne vžge, tretji mariborski Triumpf tu pa tam vidi beli dan, onemu četrtemu iz Kobanskega na BMW - ji ketna dol pade, ona iz Radelj ima Kavasakija non stop v okvari, oni na SV - ju, oni na črnem Kavasakiju in oni na FJR so se potegnili v ilegalo. Mija dva, pa se na Yamahi voziva naokoli. Aja, pa oni s TDMko, se raje zadnje čase po Pohorji z ATV - ji vozi. In kdo je zaj sirotinja? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Ja kaj te ti govoriš? En Triumpf iz Ptuja je na svoji poti imel smolo. Drugi Triumpf, od Ptujskega presidenta, v garaži čaka že skoraj eno sezono na rezervne dele, onemu izseljenemu iz Ptuja, Ducati večkrat ne vžge, tretji mariborski Triumpf tu pa tam vidi beli dan, onemu četrtemu iz Kobanskega na BMW - ji ketna dol pade, ona iz Radelj ima Kavasakija non stop v okvari, oni na SV - ju, oni na črnem Kavasakiju in oni na FJR so se potegnili v ilegalo. Mija dva, pa se na Yamahi voziva naokoli. Aja, pa oni s TDMko, se raje zadnje čase po Pohorji z ATV - ji vozi. In kdo je zaj sirotinja? :whistle: Mater :slap: ...zaj pa vidim, da sem ga res pihno mimo :blush: Kaj češ, tak mamo tu pri nas :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Vidi ti Ptujsko sekcijo, kak so oživeli, zdaj ko so letino pod streho in v sode spravli. :worship: Da bi se pa keri spomno povabit na kako trgatev, to pa ne? :naughty: Naj vam bo, mate popravnega, bom prišo rajši na koline :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se