T-boy Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 Kaj zaj mi trije, kdo bo določil uro in točno lokacijo? ;) Bom kar jaz in to s pooblastilom slavljenca. Lobo vse naj, naj!!! :grupni: :grupni: :grupni: Torej, za jutri sem nam rezerviral zadnji plac v Orfeju. Zbor okrog 20h! Vletite... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 Normalno, da pridemo! Se veselim spoznati te, Stigmata! :D Potem, ko jo boš spoznala, te več ne bo veselilo....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Potem, ko jo boš spoznala, te več ne bo veselilo....... Kako grdo! :evilgrin: saj ne grizem, samo lajam :naughty: Bom kar jaz in to s pooblastilom slavljenca. Lobo vse naj, naj!!! :grupni: :grupni: :grupni: Torej, za jutri sem nam rezerviral zadnji plac v Orfeju. Zbor okrog 20h! Vletite... :grim O a si zrihtal? Zelo dobro, se vidjamo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Bom kar jaz in to s pooblastilom slavljenca. Lobo vse naj, naj!!! :grupni: :grupni: :grupni: Torej, za jutri sem nam rezerviral zadnji plac v Orfeju. Zbor okrog 20h! Vletite... :grim Zaradi višje sile mene ne bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Zaradi višje sile mene ne bo. Tak ti je to v provincah. Ko pridejo elitne enote samooklicani diktatorji pobegnejo v tujino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Potem, ko jo boš spoznala, te več ne bo veselilo....... Ni panike. So me že pred marsikaterim tigrom svarili, pa se je izkazalo, da je čisto pirjazen mačkec ... ali pa mačkica. :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Kako grdo! :evilgrin: saj ne grizem, samo lajam :naughty: Vedno si sama ustvarim svoje mnenje. Saj jaz sem čisto pohlevna, mene pa res ne boš imela vzroka grizljat. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Tak ti je to v provincah. Ko pridejo elitne enote samooklicani diktatorji pobegnejo v tujino. Hoces rect: ko pridejo barbari pred Rim, se cesar umakne. Hannibal ante Portas! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Zaradi višje sile mene ne bo. Škoda, jaz pa sem že mami rekel, da te bom danes spoznal. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Hoces rect: ko pridejo barbari pred Rim, se cesar umakne. Hannibal ante Portas! .) Po domače povedano ... stisniti rep med noge. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Zaradi višje sile mene ne bo. ...jaz pa pridem okrog 20h pogledat :unsure: , če je kdo že vletel, nato skočim na koncert :yea2: in okrog 21.30h sem spet z vami. Kelnerci samo rečt: "mi smo motoristi in mamo rezerviran zadnji plac". Se vidimo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Kelnerci samo rečt: "mi smo motoristi in mamo rezerviran zadnji plac". Se vidimo... :grim In potem, bo vse česa se bom spomnil:Doktor, ta je na najgi. :chase: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Jaz bom okrog 20h tam. Opozorilo : imam lase zato je prepoznavnost otežena ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Jaz bom okrog 20h tam. Opozorilo : imam lase zato je prepoznavnost otežena ;) :eek: ko sem te nazadnje videl si jih tudi imela.Zdaj se samo sprašujem kakšne barve so? :hmm: :? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Jaz bom okrog 20h tam. Opozorilo : imam lase zato je prepoznavnost otežena ;) Kaj ti je že mašina crknla, mislim da je še v garanciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Zaradi višje sile mene ne bo. Wind, ti imaš novo žensko??? Ker tista izpred dveh mesecev, ni bila višja od tebe, če se prav spomnim...... Pa tudi nikoli ti prepovedala, da se družiš z nami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Hannibal ante Portas! .) Ne bil rad bi pikolovski, ampak "portas" se piše z malo. Saj vem, pač nisi klasično izobražen, ampak vseeno..... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 Za vse, kar je bilo sinoči: HVALA!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 Eto, doma. Hvala vam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 Spominska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 Za vse, kar je bilo sinoči: HVALA!!! :yea2: Res je bilo super, uživam v tako odlični družbi. :worship: To bi morali obdržat, in se vsaj enkrat na mesec srečevat na Ptuju. :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 Spominska Lobo, srce, tliintlideset ... na koliko podlage, hm? :worship: Vsaka čast, Ptujčani. Če boste povabili, bom vedno prišla, fajn je z vami. Hvala za lep večer. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 Spominska Iiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepo. Mi je tak zal da nisva mogla pliti na Lobotov tlintlideseti lojstni dan in tolto, ki jo je sigulno spekla Stigmata. Me je pa Wind tak lazpizdil kljub temu, da jaz tudi nisem mogel pliti, ko sem pleblal, da spet ne bo mogel pliti. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 Fotke včerajšnjega svetovnega večera: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 25, 2007 Deli Objavljeno November 25, 2007 Kdo pa je ta elegantna dama poleg Lobota ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se