NGregor Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Da nisem mel v soboto zravn "lepe moje" , bi ga najebala Majda :whistle: ne res Mačica..reči majdi da pridem naslednjič sam, pa da naj ma ona tokrat zelene gate gor :lol1: pa se takoj preda Rocker... maš kaki antigripin? nekaj me jebe danes ... more met vsaj 70% da me skuri ko zajlo ... pa da bom nor ko Štanga :lol1: AVE kak ste bli dobri v soboto ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Da nisem mel v soboto zravn "lepe moje" , bi ga najebala Majda :whistle: a to tud maš? :eek: jaz se bom morala začet več z vami družit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 a to tud maš? :eek: jaz se bom morala začet več z vami družit :naughty: Tole pa je zelo pametna ugotovitev. :worship: Dan, Ptujčani! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 a to tud maš? :eek: jaz se bom morala začet več z vami družit :naughty: Zadn cajt. :evilgrin: Sicer bi se pa lahko spet kaj na Ptuju dobili. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Who the f*** je Majda? Majda je vsaka ki MAJ-a DA... :worship: Kaj pa ti :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Zadn cajt. :evilgrin: Sicer bi se pa lahko spet kaj na Ptuju dobili. :whistle: Kako že? Če ne gre Mohamed h gori, pride gora k Mohamedu. Kdo je zdaj gora in kdo Mohamed? Ptujčani so gora? Mohamed? Glede na vnemo Mohameda do premikanja bi rekla, da smo toteki gora. Kdaj gremo na Ptuj? :naughty: Ups, saj nisem na naši strani ... torej, kdaj naj pridemo k Mohamedu??? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Kako že?Če ne gre Mohamed h gori, pride gora k Mohamedu. Kdo je zdaj gora in kdo Mohamed? Ptujčani so gora? Mohamed? Glede na vnemo Mohameda do premikanja bi rekla, da smo toteki gora. Kdaj gremo na Ptuj? :naughty: Ups, saj nisem na naši strani ... torej, kdaj naj pridemo k Mohamedu??? :rolleyes: Četrtek 25.1.2008 ob 20.00h, Ptujčani pa naj povedo kje, pa naj bo taki lokal, da bojo vsi prišli, da nebojo imeli kakšni člani kakih zadržkov. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Četrtek 25.1.2008 ob 20.00h,... ... :hmm:, nič jasno. Ali ne štima datum ali dan! Petek bi mi verjetno prej šel skozi, tak da se javite, kdo je ZA. Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Stigmata! :worship: Vse najlepšejše in nartaboljšejše od mene! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Stigma, vse naj naj naj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Stigmata ... očitno imaš dans RD ... če neveš te naj moj post spomni :whistle: nazdravla pa boma al 25. al pa pol petek ( T-boy predlagal ) samo javite kdaj pa kje pa kak ... pridem ziher :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Nekaj sem pozabo ... lahko Majdo zravn pripelete ... predvsem Provokatoru pa Mačici gre to povabilo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Četrtek 25.1.2008 ob 20.00h, Ptujčani pa naj povedo kje, pa naj bo taki lokal, da bojo vsi prišli,da nebojo imeli kakšni člani kakih zadržkov. :whistle: A bi rabl kšnga predstavnika z 04 :whistle: O:-) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 A bi rabl kšnga predstavnika z 04 :whistle: O:-) ? jebat ču te plakat češ :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Stigmata vse naj naj :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) jebat ču te plakat češ :naughty: bo prej kontra :evilgrin: , hi,hi,hi,hi :winkiss: Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 bo prej kontra :evilgrin: , hi,hi,hi,hi :winkiss: groziš mi :kva2: :nono: jaz grozim - jaz jebem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) groziš mi :kva2: :nono: jaz grozim - jaz jebem :OK: ne jebem, da jebeš :grrr :winkiss: Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 ne jebem, da jebeš :grrr :winkiss: eh, te pa jebeš tako pol :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 eh, te pa jebeš tako pol :lol1: ej, pazi, pazi.... po mojem naju bo kdo spet kmalu vsakega v svoj kot poslal, he,he,he,he pssssst..... ej.... a maš igračke s sabo :naughty: , hi,hi,hi,hi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 ... :hmm:, nič jasno. Ali ne štima datum ali dan! Petek bi mi verjetno prej šel skozi, tak da se javite, kdo je ZA. He, he v četrtek je 24., ja. V četrtek meni odgovarja, petek je man ugoden za mene, ampak če bo večina za, pridem na kratko. T-boy, kje bi bil primeren kafič?Maraton?Al čisto kaj tretjega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 He, he v četrtek je 24., ja.V četrtek meni odgovarja, petek je man ugoden za mene, ampak če bo večina za, pridem na kratko. T-boy, kje bi bil primeren kafič?Maraton?Al čisto kaj tretjega? bos mene hcoj vzeja :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 bos mene hcoj vzeja :closedeyes: Ja, pa hvala bogu, ti si itak naš. Saj boš te dal za :beer1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) ej, pazi, pazi.... po mojem naju bo kdo spet kmalu vsakega v svoj kot poslal, he,he,he,he pssssst..... ej.... a maš igračke s sabo :naughty: , hi,hi,hi,hi Brez skrbi, na našem koncu pa se ti tega ni treba bati. Če bi se pa to zgodilo, potem pa je itak boljše, da se gremo vstrelit. In potem bi verjetno moral kdo štacuno dol zapret, a ne? Če ne bi bilo pravih ljudi, ne bi bilo sponzorjev, no money. Zelo preprosto je to. :evilgrin: Saj je pa te menda tole javni forum, ali sem kaj spregledala morti? Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) . Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se