T-boy Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 He, he v četrtek je 24., ja.V četrtek meni odgovarja, petek je man ugoden za mene, ampak če bo večina za, pridem na kratko. T-boy, kje bi bil primeren kafič?Maraton?Al čisto kaj tretjega? Sorry, Vanga, jaz v četrtek ne morem, za petek pa nam lahko rezerviram Orfeja. Če nas je več kot osem, Maraton ni primeren. Dajte malo (hitro) napisat koliko nas bo in se vidimo v petek ob 20h. Vletite FSI, ne glede na omrežno številko. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Sorry, Vanga, jaz v četrtek ne morem, za petek pa nam lahko rezerviram Orfeja. Če nas je več kot osem, Maraton ni primeren. Dajte malo (hitro) napisat koliko nas bo in se vidimo v petek ob 20h. Vletite FSI, ne glede na omrežno številko. :grim Jaz sem 90%.Pridem. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Sorry, Vanga, jaz v četrtek ne morem, za petek pa nam lahko rezerviram Orfeja. Če nas je več kot osem, Maraton ni primeren. Dajte malo (hitro) napisat koliko nas bo in se vidimo v petek ob 20h. Vletite FSI, ne glede na omrežno številko. :grim Ups, škoda. :cry: Petek ne bo šlo ... pa drugič! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 petek... naw šwo.... šiht JBG :doze: ..... drugič :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Te pa soboto vjutro pridi, bomo še vedno tam :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Jaz v četrtek ne morem, v petek pa bi se znalo zgoditi, da vas el presidente pride pozdravit... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Jeno mstno jutro sončki :naughty: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Kako? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Sorry, Vanga, jaz v četrtek ne morem, za petek pa nam lahko rezerviram Orfeja. Če nas je več kot osem, Maraton ni primeren. Dajte malo (hitro) napisat koliko nas bo in se vidimo v petek ob 20h. Vletite FSI, ne glede na omrežno številko. :grim Zdaj zaenkrat smo zainteresirani za drink v petek 25.1.08 naslednji kandidati: T-boy Wind Hilton Vanga Fajn bi bilo, da bi napisali čimprej, če še ima kdo namen prit, da bi lahko T-boy rezerviral prostor. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Zdaj zaenkrat smo zainteresirani za drink v petek 25.1.08 naslednji kandidati:T-boy Wind Hilton Vanga Fajn bi bilo, da bi napisali čimprej, če še ima kdo namen prit, da bi lahko T-boy rezerviral prostor. :naughty: Škoda. V petek sem drugje. :cry: Pa tak sem se veselila, da bi Winda spoznala ... T-boy, daj eno sliko naredi, da ga vidim. Ti si itak edini, ki še pride k totekom v vas ... :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Škoda.V petek sem drugje. :cry: Pa tak sem se veselila, da bi Winda spoznala ... T-boy, daj eno sliko naredi, da ga vidim. Ti si itak edini, ki še pride k totekom v vas ... :whistle: . Ni panike Mutika, če nebo nekega zanimanja bomo pa prestavli na drug datum, ko vas bo več imelo čas. Do jutri počakamo, potem pa bomo že videli kako pa kaj. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Ni panike Mutika, če nebo nekega zanimanja bomo pa prestavli na drug datum, ko vas bo več imelo čas.Do jutri počakamo, potem pa bomo že videli kako pa kaj. :winkiss: Vanga...če pride Majda te pridem jaz tut ... če pa ne pride, te pa...bi vseeno mogoče prišel ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Kje se pa dobimo, v Ptujski kleti ali v šotoru? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 EVO MENE!!!!! Vsem zelo lepa hvala za vse luščke in kar spada zraven :D Kar se petka tiče pa ne obljubim nič, zna se pa zgodit da se prikažem če bosta kraj in ura zabeležena ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Vanga...če pride Majda te pridem jaz tut ... če pa ne pride, te pa...bi vseeno mogoče prišel ... :whistle: Za Majdo se boš moral zmenit z Provokatorjem al pa Mačico. :whistle: Torej, T-boy kaj praviš?Boš rezerviral v Orfeju za v petek, ali prestavimo na drug termin? :hmm: :? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Vanga, počakajmo do jutri zjutraj, da vidim, če je folk zainteresiran. Če ne bo nobene dekline, prestavimo. OK? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Vanga, počakajmo do jutri zjutraj, da vidim, če je folk zainteresiran. Če ne bo nobene dekline, prestavimo. OK? .) Zmenjeno :OK: :kva1: :yea1: MMMAAAAAAAAAAJJJJJJJDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Zmenjeno :OK: :kva1: :yea1: MMMAAAAAAAAAAJJJJJJJDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol1: Who the fuck is Majda? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Who the fuck is Majda? :? Prelistaj kakšno stran nazaj, mogoče boš izvedel. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Prelistaj kakšno stran nazaj, mogoče boš izvedel. :whistle: jah...kšne par 10, hi,hi,hi,hi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 je dobra majda :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 je dobra majda :naughty: Majda je zakon, je tak NGregor? :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) je dobra majda :naughty: Ja, se strinjam.... :naughty: :whistle: sam.... kdaj se jo bo pa dal in KJE pa kj videt? Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Ja, se strinjam.... :naughty: :whistle: sam.... kdaj se jo bo pa dal dol dat in KJE ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 ajejej pemzl,hi,hi,hi,hi sam razvrat te je :lol1: :winkiss: BTW Čer sončki :winkiss: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se