Vanga Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Torej, z Marprožani smo zmenjeni za obisk prestolnice v PETEK, ob 20h v ORFEJU! :grim Več nas bo, večja gužva bo. :P Zgučano, vletimo. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Zgučano, vletimo. :evilgrin: Jaz nam bom zrihtal prsluke pa tonfe, pol pa udri po sirotinji!!! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Jaz nam bom zrihtal prsluke pa tonfe, pol pa udri po sirotinji!!! :krneki: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 ...pol pa udri po sirotinji!!! :krneki: :eek: :unsure: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 ...pol pa udri po sirotinji!!! :krneki: Mariborcane bos tepel? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 (popravljeno) Lobo. :OK: Pa jaz. Mrbit še jest... :unsure: zaenkrat še nimam rdečga kartona s ptuja :blush: Popravljeno Februar 6, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Mrbit še jest... :unsure: Deklina, nič mrbit :grrr , ti kar vleti v Mesto :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 :eek: :unsure: :cry: Nea se boj, tebe bomo pustili pri miru, ker špeglarjev ne režemo. Samo doma jih ne pozabi!!! Mariborcane bos tepel? :unsure: Ne, ampak ptujske gastarbajterje. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 ti kar vleti v Mesto :grim . To misliš Qlandijo, mesto velikih nakupov, al kaj? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 He, he, mislim, pestro bo ... :slap: ... joj, uboga jaz. Spet bom čisto hin. Lobo, Bremzl, Vapo, Vanga in gospa Varadero, Vuk in njegova dama, pa Danči in Gody (mogoče), Star, pa mogoče Mačkica, pa moja malenkost (ups, širokost), pa še kdo, ki se včeraj ni izjasnil ... no, pa cvet ptujskega motociklizma, pa ... bit če ludo i nezaboravno. :worship: Banda totekovska, okoli 19h krenemo proti ptujski vesi! O tem od kod in kako pa bo še govora na petkovi furci! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 PUST & TOTEKI :photo: Bilo je hmm,.....poglejte sami. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 He, he, zdaj mi je jasno, Mačica, zakaj si vztrajala na datumu 8.2., ko vam pridemo toteki zgago delat. Pa še okrepitve iz 04 naj bi bile, "grozijo" pa tudi iz 01 ... imam občutek, da nas bo kar nekaj. :yea1: Živel Prešeren, čeprav je moral umret, revež, da imamo Slovenceljni kulturni praznik. :whistle: In vse najboljše, Mačica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 He, he, zdaj mi je jasno, Mačica, zakaj si vztrajala na datumu 8.2., ko vam pridemo toteki zgago delat.Pa še okrepitve iz 04 naj bi bile, "grozijo" pa tudi iz 01 ... imam občutek, da nas bo kar nekaj. :yea1: Muti, a boste vleteli z mopedi? :hmm: Bi blo super :grim , da malo zružite :kva2: zdaj, ko so se koranti skrili :krneki: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Muti, a boste vleteli z mopedi? :hmm: Bi blo super :grim , da malo zružite :kva2: zdaj, ko so se koranti skrili :krneki: . :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Kaj pa če se zmenimo, da čisto tak, zaradi heca, na osrednjem trgu kakega Ptujčana zvežemo med 4 motorje, pa gas vsak na svojo stran in ga razčetverimo? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Kaj pa če se zmenimo, da čisto tak, zaradi heca, na osrednjem trgu kakega Ptujčana zvežemo med 4 motorje, pa gas vsak na svojo stran in ga razčetverimo? :? Keri od njih te je Matija Gubec? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Muti, a boste vleteli z mopedi? :hmm: Bi blo super :grim , da malo zružite :kva2: zdaj, ko so se koranti skrili :krneki: . Jaz nemrem. Moram Lobota vozit. :rolleyes: Moj moped pa ne zdrži dveh takih debelih, kak sva miadva. :blink: :kva2: :xx: :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Keri od njih te je Matija Gubec? :unsure: Pa boli te đorđ, Ptujčani so itak ko Kitajci. Vidiš enega, vidiš vse. :grim Zgoraj omenjeno ne velja za Ptujčanke, ker one so klasa za sebe. V bistvu so kot čehinje in čehi... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Morgen društvo! Jupiiiii, sonček! dons bomo pa spet konjenico mal zluftal :wub: ammmm....zanima me pa za zvečer a ve kdo za naslow od tega Orfeja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Morgen društvo! Jupiiiii, sonček! dons bomo pa spet konjenico mal zluftal :wub: ammmm....zanima me pa za zvečer a ve kdo za naslow od tega Orfeja? Če boš ki lutala pokliči, al pa se oglasiš pri nama prej na kofe, pa gremo skupaj. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Če boš ki lutala pokliči, al pa se oglasiš pri nama prej na kofe, pa gremo skupaj. :winkiss: hi,hi,hi,hi...plan je za 2 urce prestavljen.... mi je termometer (pa-4) mal jaj.. pojedw.... :blush: zvečer pa je nekak strateški plan okrepit bojne sile Mariborske za osvajanje Ptujčanov....hi,hi,hi,hi...nojano... ...mrbit za vlogo kakšnega dvornega norčka, hi,hi,hi,hi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) Če boš ki lutala pokliči, al pa se oglasiš pri nama prej na kofe, pa gremo skupaj. :winkiss: hi,hi,hi,hi...plan je za 2 urce prestavljen.... mi je termometer (pa-4) mal jaj.. pojedw.... :blush: zvečer pa je nekak strateški plan okrepit bojne sile Mariborske za osvajanje Ptujčanov....hi,hi,hi,hi...nojano... ...mrbit za vlogo kakšnega dvornega norčka, hi,hi,hi,hi ...spet me bojo moderatorji za ušesa wlekl....:whistle: :blush: :blush: prosm za izbris podvojenega posta... Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Ptujčani, hvala za super večer! :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Tudi v mojem imenu HVALA ZA NEPOZABEN VEČER obema sekcijama :yea1: :yea1: :yea1: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 skoda da sem moral tako hitro domov.... pritiski :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se