Provokator Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 hu d fak is hilton????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 hu d fak is hilton????? jaz jaz :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfj Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 hilton ist bebec! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 (popravljeno) THX xy iz MS Ptuj , kt mi je učer pjačo častil :worship: (JBG sm pozabla nick :slap: -please remind me.... :blush: sta pol še z windm ostala) Popravljeno Februar 9, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 hilton ist bebec! ja nekdo pa ze dolgo kupuje b-kinga :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 hu d fak is hilton????? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 THX xy iz MS Ptuj , kt mi je učer pjačo častil :worship: (JBG sm pozabla nick :slap: -please remind me.... :blush: sta pol še z windm ostala) :trance_33_sleep: , moja malenkost, T-boy. Pa še kdaj... :grim Marprožani (z okrepitvami), praf ste se izkazali. :worship: Upam, da naslednjič že vletite z mopedi. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 (popravljeno) :trance_33_sleep: , moja malenkost, T-boy. Pa še kdaj... :grim Marprožani (z okrepitvami), praf ste se izkazali. :worship: Upam, da naslednjič že vletite z mopedi. :kva2: Hm, glede na "pogostnost" sestankov na Ptuju bomo, saj bo takrat že hudo vroče ...! :whistle: :winkiss: Popravljeno Februar 11, 2008. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Hm, glede na "pogostnost" sestankov na Ptuju bomo, saj bo takrat že hudo vroče ... Glede na dejansko pogostost, prej spet "last christmas" obdobje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 :trance_33_sleep: , moja malenkost, T-boy. Pa še kdaj... :grim Marprožani (z okrepitvami), praf ste se izkazali. :worship: Upam, da naslednjič že vletite z mopedi. :kva2: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 vredi, za hiltona so mi rekli, da se je poslovil, ko sem jaz prišel. ampak hu d fak is zdaj MFJ ???? sicer mam neko idejo, da bi lahko bila kratica za "mada fakin junec", ampak, si skoraj ne morem zamisliti, da si kdo da takšno ime. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 vredi, za hiltona so mi rekli, da se je poslovil, ko sem jaz prišel. ampak hu d fak is zdaj MFJ ???? sicer mam neko idejo, da bi lahko bila kratica za "mada fakin junec", ampak, si skoraj ne morem zamisliti, da si kdo da takšno ime. :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 vredi, za hiltona so mi rekli, da se je poslovil, ko sem jaz prišel. ampak hu d fak is zdaj MFJ ???? sicer mam neko idejo, da bi lahko bila kratica za "mada fakin junec", ampak, si skoraj ne morem zamisliti, da si kdo da takšno ime. Provokator, kaj zaj..boš mi zrihtal kaki dejt z Majdo? zaj pa bi že bil cajt da se vidima, zaj ko bo toplo lahko kar naga pride :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 (popravljeno) Yodlčer na Ptuj :yea1: :winkiss: :winkiss: ! ammmm....Provokator....zadnja beseda bi bla loh tud domače.slovensko Janez :naughty: O:-) sam ideja... Popravljeno Februar 12, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 vredi, za hiltona so mi rekli, da se je poslovil, ko sem jaz prišel. ampak hu d fak is zdaj MFJ ???? sicer mam neko idejo, da bi lahko bila kratica za "mada fakin junec", ampak, si skoraj ne morem zamisliti, da si kdo da takšno ime. You'd be surprised... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Oj, wind ... tako sem se veselila, da te spoznam, pa me sploh nisi šmirglal ... :( :whistle: :P ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Oj, wind ... tako sem se veselila, da te spoznam, pa me sploh nisi šmirglal ... :( :whistle: :P ! :blink: :? :hmm: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 :blink: :? :hmm: :friend1: :cry: O:-) :) :xx: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Oj, wind ... tako sem se veselila, da te spoznam, pa me sploh nisi šmirglal ... :( :whistle: :P ! Jebi ga, pač človek brez osnovnega "šlifa"..........z eno besedo........ptujčan....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Jebi ga, pač človek brez osnovnega "šlifa"..........z eno besedo........ptujčan....... Gniliborčan!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Gniliborčan!! :P Periferist! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Periferist! :P Vindišar! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 da ni to neka nova ljubaf ( Wind in Vapo ) a to imata predizbor besed za v posteljo? v stilu: grdo mi govori :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) da ni to neka nova ljubaf ( Wind in Vapo ) a to imata predizbor besed za v posteljo? v stilu: grdo mi govori :naughty: kaj, a te matra, a :naughty: :naughty: :naughty: ? he,he,he,he :evilgrin: sej če se boš pa pridno obnašal, te pa mogoč še s sabo povabta, he,he,he,he :evilgrin: joke... ELOWWW na Ptuj iz 04 :winkiss: :winkiss: :winkiss: :yea1: Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 da ni to neka nova ljubaf ( Wind in Vapo ) a to imata predizbor besed za v posteljo? Ne ni tak!!! Midva z windom sma samo prijatla... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se