mačka27 Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) Ne ni tak!!! Midva z windom sma samo prijatla... :blush: Sej...zdej bo pa še zanikal, a :evilgrin: ? Hitro...3 očenaše, pa 2 zdravimariji! :lol1: :lol1: :lol1: pa le pazi, da nawš nune špegow :nono: Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 pa le pazi, da nawš nune špegow :nono: ???? da ne bo kaj delal????? mujcika, saj ti ni treba lepo slovensko pisati, ampak mi na našem koncu se še med sabo ne razumemo najbolj, potem si lahko zamisliš, kake probleme imamo s tem, da razumemo gurenjce..... :) mada fakin janez, kaj si danes po mojem profilu stikal??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 (popravljeno) ???? da ne bo kaj delal????? mujcika, saj ti ni treba lepo slovensko pisati, ampak mi na našem koncu se še med sabo ne razumemo najbolj, potem si lahko zamisliš, kake probleme imamo s tem, da razumemo gurenjce..... :) mada fakin janez, kaj si danes po mojem profilu stikal??? :lol1: :lol1: :lol1: aja...ej glede prvega dela..... sori.... bom bl pazila.....maš res....:blush: :blush: :blush: da ne bo nune gledal.... Ajde Ptujčani en fenomenalen dan vsem :winkiss: :winkiss: :winkiss: ! Popravljeno Februar 14, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Ne ni tak!!! Midva z windom sma samo prijatla... :blush: Ja ja...to vskemu za vsakogar rečeš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Ja ja...to vskemu za vsakogar rečeš :whistle: Kaj zaj, Ptujčani? Kak ste kaj? :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Ptujčan has left the building... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Ptujčan has left the building... GOSPOD Ptujčan, za tebe... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Bro U tro na Ptuj :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 GOSPOD Ptujčan, za tebe... :P Še moja malenkost. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Še moja malenkost. :trance_33_sleep: :hmm: Malenkost ... kaj? Gospod ali Ptujčan? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Malenkost ... kaj? Gospod ali Ptujčan? Nekaj čisto tretjega.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 ] Kot malenkost je mislil svojega mednožnega prijatelja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 mada fakin janez, kaj si danes po mojem profilu stikal??? kaj te je strah :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: aja ni mada fakin janez :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Morgen na Ptuj :yea1: :winkiss: ! Kaj zdej, a ga bomo kr spal? pa tak lepi sonček zunaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Ku ku.... A je kdo doma? Cmoka na Ptuj :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Ku ku....A je kdo doma? Cmoka na Ptuj :winkiss: Eh, vsi še spijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Eh, vsi še spijo. Delamo, goddamit! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Tota Mačka naša bi na vsak način rada postala cela Štajereka ( pol je tak že ko jo mamo vsi štajerci radi :winkiss: ) En ji naj službo tu zrihta, jaz jo bom pa cartat hodo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Delamo, goddamit! :angry: :grim :grim :grim Serbus, Mačka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) Tota Mačka naša bi na vsak način rada postala cela Štajereka ( pol je tak že ko jo mamo vsi štajerci radi :winkiss: ) :blush: :blush: :blush: ... jaz jo bom pa cartat hodo :whistle: :grrr :grrr ...bom privlekla mačko s seboj :grim ....je bolj nevarna kot pitbul, ti povem :evilgrin: ....po gazdi, he,he,he,he :whistle: ....boš še v kšno trnje padu, kt boš hotel njenim krempljem uidet, če boš kj probow.....hi,hi,hi,hi :winkiss: Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 :grim :grim :grim Serbus, Mačka. Elowwww there.... :yea1: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 :...bom privlekla mačko s seboj :grim Od mačke bi pričakoval, da ima doma kakšnega mačkona, ne pa še eno mačko. Sicer pa sta dve mački še vedno boljši kot ena.............. :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Delamo, goddamit! :angry: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 :lol1: :? :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 :? :angry: :beer1: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se