vapotek Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Ti sam povej, kam naj pridemo. Sicer ne z motorji, se pa lahko komot oglasimo v soboto ponoči, ko se vračamo iz rojstnega dne, pa mu zapojemo kako "podoknico". :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) Soseda moj moped nervira, ko ga kurblam :D pride kdo,da v duetu sprobamo :naughty: samo reči kam.... bo mislil, da mu bajto žagamo... btw.. se mi zdi da sva se v nedeljo popoldne srečala... jaz sem ga mahal proti maproki, ti pa nazaj na Ptuj.... tam pri Hvalcu nekje je blo.. mater maš široko balanco.. ko kombajn :naughty: Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil _THUNDER_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) samo reči kam.... bo mislil, da mu bajto žagamo... btw.. se mi zdi da sva se v nedeljo popoldne srečala... jaz sem ga mahal proti maproki, ti pa nazaj na Ptuj.... tam pri Hvalcu nekje je blo.. mater maš široko balanco.. ko kombajn :naughty: Vse je možno, ker sem ogromno na motorju. Ja res je široka :whistle: in ni ravno primerna za manevriranje mimo avtov. Mam eno bilanco za prodat od LSL buterfly L11 če koga poznaš. Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil Diablo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Kdo se bo danes pridružu na turneji od gostilne do gostilne po MB spoznavanje pivske tradicije in kelnarc :naughty: :whistle: vmes pa še preverimo kako trdno stojijo za pultom in koliko sile je potrebno, da padejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Kdo se bo danes pridružu na turneji od gostilne do gostilne po MB spoznavanje pivske tradicije in kelnarc :naughty: :whistle: vmes pa še preverimo kako trdno stojijo za pultom in koliko sile je potrebno, da padejo. No, te pa če še boš okoli osmih zvečer stal se pridi pokazat na Šentiljsko, da kakšno rečemo in seveda :beer1: Lep pozdrav vsem s Ptujskega območja. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Če vreme zdrži pridema z Hiltonom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Če vreme zdrži pridema z Hiltonom :unsure: :unsure: jaz o tem nič ne vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Če vreme zdrži pridema z Hiltonom Vreme bo zdržalo, upam da bosta vidva, ker ko pa Hilton začne pit.Pa kaj si ti ja nor. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Vreme bo zdržalo, upam da bosta vidva, ker ko pa Hilton začne pit.Pa kaj si ti ja nor. :slap: vreme bo drzalo, mene ne bo :closedeyes: in hilton dijetira tako da pitje odpade :evilgrin: in se so razlogi ki bi jih lahko našteval ampak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 vreme bo drzalo, mene ne bo :closedeyes: in hilton dijetira tako da pitje odpade :evilgrin: in se so razlogi ki bi jih lahko našteval ampak Špilferderber :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Žal sem kidno dokaj hitro, ker sem skoro edini bil z motorjem kakor tudi preveliko konzumiranje alkohola tudi ni zdravo pod temi pogoji. No se še vidimo kaki torek, ko bo bolj toplo zunaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) Če komu je lahko prileti do Pomaranče na kak pir. Telefonska je pod profilom. Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil Diablo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Če komu je lahko prileti do Pomaranče na kak pir. Telefonska je pod profilom. Če je tebi,...... lahko priletiš na lent,......grem malo pogledat :beer1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Če je tebi,...... lahko priletiš na lent,......grem malo pogledat :beer1: :beer2: Z Hiltonom sma malo rajtala o servisih :naughty: jel tako Hilton? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Z Hiltonom sma malo rajtala o servisih :naughty: jel tako Hilton? no ja. v pomaranči se gre skoz. kafe je dober če je drugo bol tak. zenske pa me tak ne zanimajo :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 zenske pa me tak ne zanimajo Kaj si toplovodar ratal? :? No ja, saj druga ti itak ne preostane... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Kaj si toplovodar ratal? :? No ja, saj druga ti itak ne preostane... :P Verjetno si je preveč v živo tebe predstavljal v pinky majici, kak šetaš po Lentu. No, saj če dobro premislim :wub: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Verjetno si je preveč v živo tebe predstavljal v pinky majici, kak šetaš po Lentu.No, saj če dobro premislim :wub: :blush: :blush: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Kaj si toplovodar ratal? :? No ja, saj druga ti itak ne preostane... :P ne razočaran v ljubezni. :cry: ker pač ............................ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ne razočaran v ljubezni Ljubezen zna bit res pizdarija, a ne... :whistle: Ampak saj veš, kak so pravli stari filozofi....."naredi ni šluk, pa boš vidal ta svet čisto vredi"... ;) Rufni, pa grema na pir! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Ljubezen zna bit res pizdarija, a ne... :whistle: Ampak saj veš, kak so pravli stari filozofi....."naredi ni šluk, pa boš vidal ta svet čisto vredi"... ;) Rufni, pa grema na pir! :D A, jaz pa v stilu ''ko ga jebe''. :cry: :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Verjetno si je preveč v živo tebe predstavljal v pinky majici, kak šetaš po Lentu.No, saj če dobro premislim :wub: :blush: :blush: :004 :eek: Vidi ova dva ... no, da ne bosta le govorila, vsak dobi eno pinky majico, pa bo še na vun nekak zgledalo. :kva2: ne razočaran v ljubezni. :cry: ker pač ............................ Ne sekiraj se, Hilton. Mlad si, pa dovolj predrzen, da boš kmalu spet kaj zrihtal. Lahko pa se tačas pridružiš onima dvema modeloma od zgoraj. Boste trio disaster. :P Kak ste kaj, Ptujčani? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Kak ste kaj, Ptujčani? :rolleyes: A to maš v mislih periferiste? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 A to maš v mislih periferiste? :D :yes: Ptujčane. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Ptujčane. Si vedela, da sta Ptuj in Krapina pobrateni "mesti"? Kaj meniš zakaj? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se