Mutika Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Si vedela, da sta Ptuj in Krapina pobrateni "mesti"? Kaj meniš zakaj? :P No ja, Wind ima postavljen jumbo plakat na vhodu v Krapino, kajne? :whistle: Wind, hec mora bit, hope u understand! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 No ja, Wind ima postavljen jumbo plakat na vhodu v Krapino, kajne? Ja, ampak takrat je mel še lase. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Mislim, da Hilton ŠE ni ratal toplovodar če pogledamo statistično smo v majšini od tega jih je še nekaj toplovodarov, ki ne znajo cenit določenih ženskih dobrin :whistle: toraj jih je več kot dovolj za vse :naughty: Če hoče kdo za rundo dat naj se pridruži gremo malo okrog danes z mopedi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Če hoče kdo za rundo dat naj se pridruži gremo malo okrog danes z mopedi. Rufni winda, baje je povišico fasal... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Rufni winda, baje je povišico fasal... :whistle: Zaj sploh ko ima zidarski izpit,dnara ko maka. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Pa jebo vas... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Pa jebo vas... :angry: Marprozani, kot vidite zgoraj, oljovo bo! :krneki: :chase: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Zaj sploh ko ima zidarski izpit,dnara ko maka. :whistle: Ti pa imaš preveč časa, pa celi dan smetiš po motosvetu, namesto, da bi kosilo skuhal, da bo ženka vesela, ko bo domov prišla........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Ti pa imaš preveč časa, pa celi dan smetiš po motosvetu, namesto, da bi kosilo skuhal, da bo ženka vesela, ko bo domov prišla........ Če pa je zraven mene doma :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: Kdo še te kuha danes doma, mi hodimo vun jest. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Kdo še te kuha danes doma Provokator, pa še en iz Škofje loke, ampak ga ne poznam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 provokator je dva tedna na šolanju v evropi in ga strežejo od spredaj in od zadaj, pa si trenutno tudi ne kuha sam. Za doma pa sem si nabavil žensko, da si ne kuham sam. Pri Vangecu pa je malo drugače (vsaj gospa Vanga mi je tak rekla), saj si je ona nabavla njega, da ji ni treba kuhati in peglati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Pri Vangecu pa je malo drugače (vsaj gospa Vanga mi je tak rekla), saj si je ona nabavla njega, da ji ni treba kuhati in peglati. :cry: kak te vse veš :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Včeraj se je na Bregu na križišču za Ptujske toplice zgodila prometna. Že spet je avtomobil odvzel prednost motoristu na srečo ni bilo nekih velikih telesnih poškodb je pa zato bogi duk 999 nastradal po desni strani. Glede na okoliščine voznik motorja ni bil hiter saj je motor ležal le par metrov od avta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 :cry: kak te vse veš :blush: ... gospa je bila dva tedna sama doma, pa sem jo redno obiskoval in tolažil. in beseda je nanesla na vse mogoče zadeve..... :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 ... gospa je bila dva tedna sama doma, pa sem jo redno obiskoval in tolažil. in beseda je nanesla na vse mogoče zadeve..... :evilgrin: :evilgrin: Zato pa je bila tako vesela ko sem prišel, da se nebo rabla več samo menit. :whistle: Lep dan vsem Ptujčanom! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 Zato pa je bila tako vesela ko sem prišel, da se nebo rabla več samo menit. :whistle: Lep dan vsem Ptujčanom! :winkiss: ti pa tui skoz gor visiš, prej na mopedi, zaj na motosveti, kdaj boš pa na tvoji ga.Varadero :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Julij 12, 2008 Deli Objavljeno Julij 12, 2008 provokator je dva tedna na šolanju v evropi in ga strežejo od spredaj in od zadaj, pa si trenutno tudi ne kuha sam. Za doma pa sem si nabavil žensko, da si ne kuham sam. Pri Vangecu pa je malo drugače (vsaj gospa Vanga mi je tak rekla), saj si je ona nabavla njega, da ji ni treba kuhati in peglati. Ziher? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2008 Ziher? :whistle: Kaj si mislila, da on kuha? No, včasih že :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Kaj si mislila, da on kuha? No, včasih mu ni treba..... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy1000 Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Včeraj se je na Bregu na križišču za Ptujske toplice zgodila prometna. Že spet je avtomobil odvzel prednost motoristu na srečo ni bilo nekih velikih telesnih poškodb je pa zato bogi duk 999 nastradal po desni strani. Glede na okoliščine voznik motorja ni bil hiter saj je motor ležal le par metrov od avta. Ja bogi Tomi je bil,komaj se je od prve nesreče malo zrihtal pa ga poderejo in sedaj pa ni bil čisto nič kriv! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Ptujčani ter preostanek Slovenije še malo pa so Žamenci na vrsti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 20, 2008 Deli Objavljeno Julij 20, 2008 (popravljeno) In kdo vse gre v Žamence? Popravljeno Julij 20, 2008. Popravil Diablo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Julij 20, 2008 Deli Objavljeno Julij 20, 2008 (popravljeno) "Ja bogi Tomi je bil,komaj se je od prve nesreče malo zrihtal pa ga poderejo in sedaj pa ni bil čisto nič kriv!" Ja na srečo nič večjega. Popravljeno Julij 20, 2008. Popravil Diablo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Julij 20, 2008 Deli Objavljeno Julij 20, 2008 In kdo vse gre v Žamence? Jaz bom ziher tam :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy1000 Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 In kdo vse gre v Žamence? Ja vsi bomo šli upam,da bo lepo vreme! :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se