Rude Boy Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 maš kurente, pa maš haloške bisere ! to ti je ptuj v malem ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Baba. :evilgrin: Babe niso kurenti. ..babe so za šporhet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ..babe so za šporhet... Ja, ja, ja, ... pa kaj še? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 Ja, ja, ja, ... pa kaj še? :P ..no pa za pucat, pa pomivat, pa deco ahtat, pa za nas pedinat, pa se kaj bi se našlo... ...če že glih sprašuješ :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 Penzl, ko se naslednjič vidiva, me spomni, da sem ti dolžan en pir........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 Penzl, ko se naslednjič vidiva, me spomni, da sem ti dolžan en pir........ Če bo njegova to prečitala, mu ga letos ne boš mogel plačati ... :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy1000 Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Bo šel kdo v soboto v deželo Cvička na moto zbor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Avgust 7, 2008 Deli Objavljeno Avgust 7, 2008 Bo šel kdo v soboto v deželo Cvička na moto zbor! Drugo soboto misliš ? Brežice ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy1000 Objavljeno Avgust 12, 2008 Deli Objavljeno Avgust 12, 2008 Drugo soboto misliš ? Brežice ? Točno tako! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 Točno tako! V soboto popoldan grem 99%, mislim da gre kar lepo št. kurentov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 mislim da gre kar lepo št. kurentov. Kaj je že pust? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy1000 Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 V soboto popoldan grem 99%, mislim da gre kar lepo št. kurentov. [/quot Ura.cas.kje se dobimo.da se ne bomo zopet vozili vsak za sebe! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Ura.cas.kje se dobimo.da se ne bomo zopet vozili vsak za sebe! :whistle: Spremljaj forum pa boš zvedel,......lahko pa prideš v petek na moliboga pa se tam fiksno zmenmo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 Mater, kaj fsi strehe popravlate. Bil danes tam okoli hodo kolegom pomagat pokrivat, divjo je blo :headbang: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 Oj, Ptujčani! Upam, da vam toča ni preveč poklestila ... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 Oj, Ptujčani!Upam, da vam toča ni preveč poklestila ... :unsure: Je! :cry: :cry: :cry: Hise, stanovanja, avti, modrice,... Kakor kdo, jaz dobil le po avtu. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 Je! :cry: :cry: :cry: Hise, stanovanja, avti, modrice,... Kakor kdo, jaz dobil le po avtu. :ninja: :cry: Kakšno sranje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crazy1000 Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Oj, Ptujčani!Upam, da vam toča ni preveč poklestila ... :unsure: Celo bajto mi je zlamalo,zgleda kot,da bi divjala vojna. Še za bencin več nebom imel! :headbang: :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Je! :cry: :cry: :cry: Hise, stanovanja, avti, modrice,... Kakor kdo, jaz dobil le po avtu. :ninja: Modrice :? si zopet hantle delo pa si jih faso ? :cry: Kakšno sranje. ..božja šiba... Celo bajto mi je zlamalo,zgleda kot,da bi divjala vojna. Še za bencin več nebom imel! :headbang: :wallbash: ...pa še zavarovalnca bo premije dvignla :headbang: ... ..glavno je da sn jaz danes klopotec postavo, pa vino pretočo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 :cry: Kakšno sranje. Srečnež... Skozi streho našega bloka zija eno 10 lukenj fi 15 cm... Kot da bi turki opalili s topovi... :wacko: Pri moji seki pa drevje brez enega samega lista... Kot po atomskem napadu.. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 17, 2008 Deli Objavljeno Avgust 17, 2008 Pri moji seki pa drevje brez enega samega lista... Kot po atomskem napadu.. :blink: Če pa so baje delali neke atomske poizkuse, tam doli. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Če pa so baje delali neke atomske poizkuse, tam doli. :whistle: Ne vem, če je komu na širšem območju Ptuja to smešno.. Niti malo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Ne vem, če je komu na širšem območju Ptuja to smešno.. Niti malo. Tudi na širšem območju MB nam ni smešno, verjemi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Tudi na širšem območju MB nam ni smešno, verjemi. Ja maš prav, ampak kakorkoli obrneš s smehom in zajebancijo je vse lažje, glavno da smo živi in zdravi, ostalo pa bomo že porihtali. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Avgust 18, 2008 Deli Objavljeno Avgust 18, 2008 Še sem obesim opozorilo, ki sem ga dal pod Neurje. Javite prijateljem, če bo treba pomagamo. Pozorno prebrati!!!!!! Vsi, ki imate streho stolčeno in zavarovano na novo vrednost, potrebujete najprej ponudbo za sanacijo za tak material, kot ga je stolklo. To je osnova za odškodninski zahtevek. Če ti je stolklo streho iz papndekla (npr. Gutanit,.. .) , starega azbestnega Salonita, Tegole, ... je potrebna osnovna ponudba za isti material!!!!! Druga ponudba za material, s katerim se bo streha dejansko sanirala, ni osnova za odškodninski zahtevek, ker je preveč odvisen od ocene cenilca!!!! Vsekakor je potrebna velika previdnost in po pameti. In v razmislek. Toča pleha ni razbila, ampak samo poškodovala = 1:0 za pločevino. Močen veter odtrga pleh, težje kritine pa ne = 1:0 za opeko, strešnik. Kaj dat na streho, da bo zadostovalo vsem zahtevam, je težka odločitev! Dosti sreče, če bo pa treba pomagat, gps v profilu. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se