T-boy Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 Banda, če je še kdo živ ... ŽELIM VAM SREČNE GA ZDRAVEGA IN "VARNEGA" :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: !!!!!!!!!!!!!!! :grim :grim :grim KONTRA, Stigma! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Banda, če je še kdo živ ... ŽELIM VAM SREČNE GA ZDRAVEGA IN "VARNEGA" :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: !!!!!!!!!!!!!!! vračam stigma :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Počasi bo lepše vreme pa bo treba malo zakurblat mopede. Sonce se že kaže. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Počasi bo lepše vreme pa bo treba malo zakurblat mopede. Sonce se že kaže. :naughty: V Maribori je že taka hica, da pir pijemo :beer2: . Kurblamo pa raje :wub: ! Ja, taki smo :whistle: . Pa lep vikend sosedje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 (popravljeno) V Maribori je že taka hica, da pir pijemo :beer2: . Kurblamo pa raje :wub: ! Ja, taki smo :whistle: .Pa lep vikend sosedje. Za mrzli pir ni nikoli premrzlo. :beer2: Sicer pa v MBju spijem več piva kot v Halozah. Popravljeno Januar 9, 2009. Popravil Halozan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 ja tak je če si ajzlponer... samo zabušavate.. ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 ja tak je če si ajzlponer... samo zabušavate.. ;-) Človek te komaj prepozna,kot PIZDEK smo te bolj navajeni. Pira se pa ti tudi glih ne braniš ampak še mene siliš v alkohol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 veš kak je.. težko je žabo v vodo napodit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Za mrzli pir ni nikoli premrzlo. :beer2: Sicer pa v MBju spijem več piva kot v Halozah. Sploh prvo vino, ki sem ga 15 - 17. leta pil, je bilo haloško, ko sem bil pred 40 leti rezervni pes (trajbar :bounce: ) lovske družine Leskovec :worship: . Najboljše vino, ki ga rad pijem je ostalo spet haloško. Rad imam suha vina s kislino in tako alkoholno stopnjo, da ga ni potrebno pretirano žveplat. Zato mi je popolnoma logično, da v Halozah piva ne piješ :drunk: . Mater sn dobo vodo v lape. Pa samo pomislo sn na dobrote O:-) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Kaj zaj, Ptujčani? :whistle: Stigmata :winkiss: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Pijem pivo tudi v Halozah,v MBju se le prilagajam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 (popravljeno) Zimska vožnja v MB uspela,kuhano vino,šnops,ledeno pivo so nas obdržali pri delovni temperaturi.Ni zime za eskime. Popravljeno Januar 10, 2009. Popravil Halozan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Zimska vožnja v MB uspela,kuhano vino,šnops,ledeno pivo sta nas obdržala pri delovni temperaturi.Ni zime za eskime. Pa še res je, evo dokaz. :worship: Kapo dol. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Januar 10, 2009 Deli Objavljeno Januar 10, 2009 Tako mi kuhano vino že dolgo ni pasalo kot danes pri tebi.Živlenje si nam rešil.BLAGOR TEBI. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 Tako mi kuhano vino že dolgo ni pasalo kot danes pri tebi.Živlenje si nam rešil.BLAGOR TEBI. :worship: Vsaka cast za vceraj. :worship: VFR se pa lepo dere;se moja boljsa polovica je zacela pogresat motorcka. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Tak, pa da se jaz še malo oglasim. Samo toliko, da vam sporočim, da smo tik pred premiero naše nove predstave Klinika Kozarcky Dušana Jovanoviča. Termini predstav: PREMIERA: sobota, 17.1.2009, ob 19.uri Kulturna dvorana Draženci PONOVITVE: petek, 23.1.2009, ob 19.uri Kulturna dvorana Draženci sobota, 24.1.2009, ob 19.uri Kulturna dvorana Draženci petek, 30.1.2009, ob 19.uri Kulturna dvorana Draženci sobota, 31.1.2009, ob 19.uri Kulturna dvorana Draženci Upam, da se kaj vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Kaj zaj, Ptujčani? :whistle: Stigmata :winkiss: ! :blush: ja, ja, I'm alive! (verjeli ali ne B) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 :blush: ja, ja, I'm alive! (verjeli ali ne B) ) :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 Se caka na suhe ceste. Pospeseno... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 :blush: ja, ja, I'm alive! (verjeli ali ne B) ) Itaq da si alive, ce pa si cakala na cestitke za B-day. :naughty: Fse najbojse! :grupni: :grupni: :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Stigmata vse najboljše za rojstni dan! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Stigmata vse najboljše za rojstni dan! :beer2: Se pridružujem čestitkam, čeprav se menda še ne poznava. Ampak, ker si s Ptuja, morš bit vredi :winkiss: !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Se pridružujem čestitkam, čeprav se menda še ne poznava. Ampak, ker si s Ptuja, morš bit vredi :winkiss: !!!! Le čakaj, da jo spoznaš! :worship: Stigmata, ej, vse najtarboljšejše še tukaj! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 (popravljeno) Se pridružujem čestitkam, čeprav se menda še ne poznava. Ampak, ker si s Ptuja, morš bit vredi :winkiss: !!!! Čestitke tudi z moje strani.Lupčka na lička. Ja katera Ptujčanka pa te ni dobra. Popravljeno Januar 21, 2009. Popravil Halozan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Itaq da si alive, ce pa si cakala na cestitke za B-day. :naughty: Fse najbojse! :grupni: :grupni: :grupni: cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc durh marš sem tu nekje, samo da nič ne pišem in ker me maš grdo, tvojo čestitko zavračam! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se