stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Mater. Toti Ptuj je pa res en pajzl. Kdo me je zašpecal? ← Nekdo ki je novico prinesel v Pulo O:-)
stigmata Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 pizdarija pa kolkokrat še moram povedat da sem moral it gonit zaradi šihta. :fight2: :fredy: :lol: :lol1: :lol: :lol1: :lol: ne morm verjet da si raje vozil picikl in gledal tipe s kratkimi gačicami s kosmatimi nogami..., ne pa bil na morju kjer so bila dekletca v kopalkah :slap:
Mačica Objavljeno September 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2005 Nekdo ki je novico prinesel v Pulo O:-) ← Aja, seveda :slap:
Mačica Objavljeno September 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2005 Same time. Same place. In da mi ne bo Ris na besedo skočil: same time pomeni med 20.00 in 20.30
pirrulz Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 :lol: :lol1: :lol: :lol1: :lol: ne morm verjet da si raje vozil picikl in gledal tipe s kratkimi gačicami s kosmatimi nogami..., ne pa bil na morju kjer so bila dekletca v kopalkah :slap: ← ej stara cajt je že, da se strezniš od Pule. :devil: Moral pomeni, da je el grande hefe zapovedal udeležbo, ker so naš poslovni partner. :wacko: Če te pa že zanima, pa je tudi na tem biciklarjenju blo kar nekaj mladih kolesark, za katerimi je blo užitek v zavetrju vozit. :devil: :devil: :whistle: (ampak res bi stokrat rajši bil v Puli) :cry: :cry: :cry:
stigmata Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 ej stara cajt je že, da se strezniš od Pule. :devil: Moral pomeni, da je el grande hefe zapovedal udeležbo, ker so naš poslovni partner. :wacko: Če te pa že zanima, pa je tudi na tem biciklarjenju blo kar nekaj mladih kolesark, za katerimi je blo užitek v zavetrju vozit. :devil: :devil: :whistle: (ampak res bi stokrat rajši bil v Puli) :cry: :cry: :cry: ← Stara je že nekaj cajta prisebna :slap: Dejstvoje da so ble v puli dikline bolj razgaljene ko na piciklu :D hah Jaz dans tud pridem ampak nekje okol 21h ker delam do takrat <_<
Špilferderber Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Dejstvoje da so ble v puli dikline bolj razgaljene ko na piciklu :D hah :naughty:
stigmata Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 (popravljeno) Zakaj pa ti handle v našem peskovniku iščeš če se spljoh ne prčkam s tabo :angry2: Tebe ziher ni blo na piciklu tak da nič potuhe ne dajaj !My Webpage Še šlike ne gre opret :angry2: viš ko me motiš :angry2: :angry2: PULA Popravljeno September 9, 2005. Popravil stigmata
Špilferderber Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 (popravljeno) Zakaj pa ti handle v našem peskovniku iščeš če se spljoh ne prčkam s tabo :angry2: Tebe ziher ni blo na piciklu tak da nič potuhe ne dajaj !PULA ← touchy... grem drugam streljat... Popravljeno September 9, 2005. Popravil Špilferderber
stigmata Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 touchy... grem drugam streljat... ← Saj če hočeš se lahko tud midva grdo gledama :wub: .)
pirrulz Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Saj če hočeš se lahko tud midva grdo gledama :wub: .) ← :devil: :devil:
Lobo Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Vidim, da je Stigmata še vedno ista. Renčeča in popadljiva kot kak star pes. :devil: Le kaj bi brez nje počeli? :friend1:
Ris Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Same time. Same place. In da mi ne bo Ris na besedo skočil: same time pomeni med 20.00 in 20.30 ← Smo te že pogruntali. Sicer pa nema veze. Bolje pozno, kot nikoli.
Provokator Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 (popravljeno) :wub: Popravljeno September 10, 2005. Popravil poln presenečenj
Mačica Objavljeno September 10, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2005 Smo te že pogruntali. Sicer pa nema veze. Bolje pozno, kot nikoli. ← :004
Mačica Objavljeno September 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2005 Ma, glavno, da smo se še en petek zvečer imeli fajn.
pirrulz Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Aplavz za zelo poučno Lobotovo predavanje o pasmah ovc in njihovi namembnosti. :grim :OK:
Lobo Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Naslednjič pripelem kakšno zraven. Samo pravo velikost čelade še nabavim. Leder jakne pa že tak majo.
hrčo Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Aplavz za zelo poučno Lobotovo predavanje o pasmah ovc in njihovi namembnosti. :grim :OK: ← ..... a na razlago o kurjih črevah si pa pozabu .... :lol1:
Lobo Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 ..... a na razlago o kurjih črevah si pa pozabu .... :lol1: ← Njegovo razlago o PP pa moramo drugi pohvalit. Ma blo je fajn. Upam, da bo še večkrat. Samo ti si bolj tiho. Tako kot na forumu.
Mačica Objavljeno September 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2005 Njegovo razlago o PP pa moramo drugi pohvalit. Ma blo je fajn. Upam, da bo še večkrat. Samo ti si bolj tiho. Tako kot na forumu. ← Lobo, predavanje o kurjih črevah je držala Stigmata.
pirrulz Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Lobo, predavanje o kurjih črevah je držala Stigmata. ← Ja ja jaz kot vrhunski gurman bi uporabil termin "kurje drobovje" ali v najslabšem primeru "kurje črevce", ne pa tako prostaškega izraza, kot je "kurja čreva" :P :lol:
hrčo Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Samo ti si bolj tiho. Tako kot na forumu. ← :hmm: .... ne vem, če se vsi v petek prisotni strinjajo s tem .... :lol1:
Lobo Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Lobo, predavanje o kurjih črevah je držala Stigmata. ← To ste morali debatirat po mojem odhodu. Na, pa sem odšel pred večerjo.
Mačica Objavljeno September 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2005 Evo, pa še par slikic. Da ne boste rekli, da sem samo šklocala in vse za sebe obdržala.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se