Mačica Objavljeno September 14, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 14, 2005 Aha, pa še ena (edina) slikica s čisto prvega Srečanja Kluba motosvetovcev of Ptuj, ki je bil v Pomaranči
miha600 Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Kooončno ti je uspelo :OK: :OK: Sem že kar malo pozabil, da si nekaj šklocala...
Lobo Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Ni švoh. Vama je kar ratalo :OK: .
Lobo Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Vsem, ki se boste danes zbrali v Maratonu želim, da preživite prijeten večer in obilo tekočih užitkov. Pa preidite na vegetarijanski pogovor, da ne bo kdo dobil povišan holesterol.
pirrulz Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Vsem, ki se boste danes zbrali v Maratonu želim, da preživite prijeten večer in obilo tekočih užitkov. Pa preidite na vegetarijanski pogovor, da ne bo kdo dobil povišan holesterol. ← Boktenimarad, kje pa boš ti? (pa tvoja ovčka?) :hmm:
Lobo Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Boktenimarad, kje pa boš ti? (pa tvoja ovčka?) :hmm: ← Ovčka na paši z ovnom :OK: , jaz pa na šihtu do 22.00 :SS . In predno bi prikrampal do Maratona bi bla ura 23. Niti toplih stolov ne bi več ostalo za vami takrat. :cry: Se vidimo drugič.
stigmata Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Vidim, da je Stigmata še vedno ista. Renčeča in popadljiva kot kak star pes. :devil: Le kaj bi brez nje počeli? :friend1: ← :slap: :angry: :kva2: :slap: KE MI JE ŠO REKO PA ŽIV OSTAL???????!?!?!?!?!? :slap: :angry: :kva2: :slap:
pirrulz Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 :slap: :angry: :kva2: :slap: KE MI JE ŠO REKO PA ŽIV OSTAL???????!?!?!?!?!? :slap: :angry: :kva2: :slap: ← Lobo je pozabil dodat: kot rdeči star pes z zelenimi pikami. :P :lol: :devil:
stigmata Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 O kakih črevah, ovcah... vi to? Ki pa sem jaz bla da sem to zamudila? a me ni blo, a sem na uhah sedela ? :slap: Zgleda da me ni blo ko je hrčo bil jaz pa nič ne vem o tem :hmm: In draga mačica, če nimaš boljših slik tud teh ne bi rabla gor dat da zgledam kot zmazek :slap: Aja, ta petek pa ni šlo prit .)
stigmata Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Lobo je pozabil dodat: kot rdeči star pes z zelenimi pikami. :P :lol: :devil: ← Ti pa si upaš! :kva2: tak glej da ti ducati ne faše ošpice :naughty: :naughty: (in da, to je bila grožnja) :naughty:
pirrulz Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Ti pa si upaš! :kva2: tak glej da ti ducati ne faše ošpice :naughty: :naughty: (in da, to je bila grožnja) :naughty: ← Tace stran od Ducatija!!! :fight2: Te bom Mirkotu zatožil pa ti ne bo več tistega tvojega ajsa dal. :P
Lobo Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Stigmata, plačam drugič pijačo za pomiritev. Pa napiši, če se lahko tam prikažem, brez da bi odšel s plavo oko.
Mačica Objavljeno September 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2005 O kakih črevah, ovcah... vi to? Ki pa sem jaz bla da sem to zamudila? a me ni blo, a sem na uhah sedela ? :slap: Zgleda da me ni blo ko je hrčo bil jaz pa nič ne vem o tem :hmm: In draga mačica, če nimaš boljših slik tud teh ne bi rabla gor dat da zgledam kot zmazek :slap: Aja, ta petek pa ni šlo prit .) ← Ja, halooooo. Stigmata. Pa saj si ti na veliko razpredala o kurjih črevah in kako si jih boga revčka vegetarijanska morala kuram iz riti trgat. Drugič pa se nasmehni, ko slikam, pol pa ne boš zgledala kot zmazek.
stigmata Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 ja kure že ampak kak sem pa lahko ovce zamudla? al mam res kurjo pamet da si nič ne zapomnim? :hmm: ki pa je te bil hrčo? a tud tam pa da ne vem? :slap:
wind Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Hrčo je kvečjemu lahko bila.... :topic:
Lobo Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Hrčo je sedela med tabo in Pirrulzom, Stigmata.
pirrulz Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Vsem, ki ste kdaj počli svojo rit dol pri Maratonu (pa ostalim tudi), sporočam radostno vest, da danes praznuje svoje rojstvo naš Wind. Želimo mu dosti varnih km, miren prehod v krizo srednjih let in da se mu ne bi kozmodisk nikoli pokvaril. :grim Pa seveda, da danes ne bi zapravil vse plače, ker bo v petek moral rundo častit. :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Lobo Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Wind, še veliko zdravih in srečnih let! Pa varno vožnjo!
Mačica Objavljeno September 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2005 Wind, vse naj naj naj :beer2: Sicer pa dvomim, da bo Wind primajal svojo eno leto starejšo r*** v Maratona, ko jo tak pogosto. Ampak se bom pustila presenetit. Hrčo, evo, pa si še nekoga zmedla. Heh, ne sam mene. :D :D .)
wind Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Hvala za lepe zelje in cestitke... Bom v petek se res potocil do Mirkota, pa dam za rundo...
Lobo Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Jiiippppiiiiiiiiiii! Bo čaga, bo! :beer2: :beer2: :beer2: Samo da vreme ne ščije preveč.
Ris Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Wind, vse naj, naj bolše. Veliko varnih km, naj te zdravje služi.
hrčo Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Samo da vreme ne ščije preveč. ← V petek nam bo baje naklonjeno .... :kva2:
hrčo Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Hrčo, evo, pa si še nekoga zmedla. Heh, ne sam mene. :D :D .) ← :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se