stigmata Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Hvala za lepe zelje in cestitke... Bom v petek se res potocil do Mirkota, pa dam za rundo... ← Malo zamude mam pa vendar :004 :004 :004 :004 Vse najboljše in varno vožnjo ti želim .)
stigmata Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Kar se ostalih tiče :fight2: kak bi pa jaz vedla da je Sara al kak je že (mam kratko pamet- sorry) hrčo :rolleyes: kdo mi je pa povedal, kdome je pa obvestil? Verjeli ali ne včasih pobam bit malo vljudna pa ne sprašujem glih takoj vsega! Sicer pa kaj je, včasih sem bla blond pa mi je tista kemija na glavi pustla poslčedice v glavi pa kaj! :fight2: pač malo bolj dolgo rabim da se segrejejo sive celice na delovno temperaturo, pa kaj, pa kaj, pa kaj :cry: :cry: :cry:
Mačica Objavljeno September 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2005 :fight2: pač malo bolj dolgo rabim da se segrejejo sive celice na delovno temperaturo, pa kaj, pa kaj, pa kaj :cry: :cry: :cry: ← Eh, Stigmata. Ne se sekirat. Saj te mamo radi.
kekec III Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Eh, Stigmata. Ne se sekirat. Saj te mamo radi. ← ..tudi tebe,Mačica,tudi tebe.... :)
Lobo Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Kar se ostalih tiče :fight2: kak bi pa jaz vedla da je Sara al kak je že (mam kratko pamet- sorry) hrčo :rolleyes: kdo mi je pa povedal, kdome je pa obvestil? Verjeli ali ne včasih pobam bit malo vljudna pa ne sprašujem glih takoj vsega! Sicer pa kaj je, včasih sem bla blond pa mi je tista kemija na glavi pustla poslčedice v glavi pa kaj! :fight2: pač malo bolj dolgo rabim da se segrejejo sive celice na delovno temperaturo, pa kaj, pa kaj, pa kaj :cry: :cry: :cry: ← Ma ne no takoj v jok. :friend1: . Pa saj si naša in te imamo vsi radi :friend1: . Sicer pa nisi ti kriva, če ma ženska moško ime.
Ris Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Sicer pa nisi ti kriva, če ma ženska moško ime. ←
stigmata Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Ma ne no takoj v jok. :friend1: . Pa saj si naša in te imamo vsi radi :friend1: . Sicer pa nisi ti kriva, če ma ženska moško ime. ← Nimajo me vsi radi, samo ti pa mačica :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
stigmata Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Sicer pa nisi ti kriva, če ma ženska moško ime. ← Če jih ma pa rada :naughty: ←
Ris Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 Če jih ma pa rada :naughty: ← Koga ali kaj? :hmm: ←
Mačica Objavljeno September 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2005 Khm. Danes je petek.
pirrulz Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Khm. Danes je petek. ← In wind je mel rojstni dan :devil:
Mačica Objavljeno September 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2005 In Wind je celo v resnici prišel. Sicer stilsko spremenjen, kot se za tako pomemben dogodek tudi spodobi. :D :D :D :D :lol1: :lol:
wind Objavljeno September 25, 2005 Opozori Objavljeno September 25, 2005 Glej, kako se cudijo da sem prisel.. :fight2: Hvala za cestitke. Lobo, hvala za vino, odlicno je bilo... :glare:
Mačica Objavljeno September 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2005 Glej, kako se cudijo da sem prisel.. :fight2: Hvala za cestitke. Lobo, hvala za vino, odlicno je bilo... :glare: ← Ja, če si nas pa res presenetil.
stigmata Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Glej, kako se cudijo da sem prisel.. :fight2: Ko pa smo mislili da te ne bo :blush: Hvala za pijačo .) :D Fajn je blo :OK:
Lobo Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Ko pa smo mislili da te ne bo :blush: Hvala za pijačo .) :D Fajn je blo :OK: ← Hvala tudi tebi in vsem ostalim. Še sreča, da smo dobili tik pred zdajci plac v lokalu. Malo še, pa bi nam punce zmrznile.
stigmata Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) Ne punce! Punca!!!!!!! :nono: V glavnem čist možno da sem zaj... datum ampak mislim da ma danes poln presenečenj rojstni dan? Bom riskirala: VSE NAJBOLJŠE :004 :beer2: (pa kaj bo, bo :whistle: ) Popravljeno September 28, 2005. Popravil stigmata
wind Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) Poln presenečenj! Vse najboljse!! Na mnoge varne kilometre...!! :yea1: (upam da res nisi zaj****) :krneki: Popravljeno September 28, 2005. Popravil wind
pirrulz Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Ooooo hepi brzdeiiii, stari! :OK: Naj ti gre vse po planu. :grim :grim Hehe spet po runda padla v Maratonu. :devil: :beer2: :beer2: :beer1:
Lobo Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 A je kdo omenil rundo? Kaj, kje, kdo, kdaj? A poln presenečenj ma rojstni dan? Ja pol pa res VSE NAJBOLJŠE:beer2: :010 :010 :010 . Pa veliko varnih kilometrov medtem, ko bo ženska doma pazila na otroke, kuhala, pomivala, sesala, ...
wind Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Runda v Maratonu???! :kva2: :yea2: :yea2:
stigmata Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 A je že kdo ugotovo da delamo račun brez krčmarja? :hmm:
Špilferderber Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 ptujčani.. ste poslušali včerajšnji primer objektivnega novinarstva na Valu 202, tam nekje ob 15h (podiranje dreves v namen izgradnje ptujskega fuzbal igrišča)? :lol1: :lol1: :lol1:
pirrulz Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 A je že kdo ugotovo da delamo račun brez krčmarja? :hmm: ← Eh saj če ne bo slavljenca, je pa itak Mirko še rundo dolžn od takrat, ko si je prišvical tisti dve zlati medalji na prvenstvu oldtajmerjev. :grim Win-win siutacija, torej. :OK: :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se