Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Tako je :fight2:  eni smo bli raje doma na toplem, eni so pa dans zjutraj ob 4h not spravljali  .)  :whistle:

Hehe stara kak je pa kaj glava včeraj bla? :hmm: :D

Objavljeno
Hehe stara kak je pa kaj glava včeraj bla?  :hmm:  :D

Sama sebe sem presenetla :OK: brez posledic :010

Objavljeno
Sama sebe sem presenetla :OK: brez posledic  :010

odlično. Ne samo, da je poceni, še glava ne boli drugi dan. :)

Aja v informacijo ostalim: pir + pir + velik bambus + velik nekajzvinominoro = 1000 sit. B)

Objavljeno
Ne vsi.  :glare:

Če te kaj tolaži, sem se spomnila na vaju in sta se mi smilila, ker sta morala gret topli domek.

Sicer pa je padla ena taka turistična furca: Ptuj - Vurberk - Mb - Hoče - Pohorje - Mb (zadnjih 15 min tekme Stojnci-Železničar) - Lenart - Ptuj.

Skor nič zeblo (zvečer se je vseeno malo ohladilo).

Objavljeno
Če te kaj tolaži, sem se spomnila na vaju in sta se mi smilila, ker sta morala gret topli domek.

Sicer pa je padla ena taka turistična furca: Ptuj - Vurberk - Mb - Hoče - Pohorje - Mb (zadnjih 15 min tekme Stojnci-Železničar) - Lenart - Ptuj.

Skor nič zeblo (zvečer se je vseeno malo ohladilo).

A sva se mogoče srečala v Radvanju.

Objavljeno
A sva se mogoče srečala v Radvanju.

Nope. V Radvanju pa ne. Mogoče v Razvanju. Tam sem srečala 2 čoperista.

Objavljeno

Je kdo reko Radvanje? :slap: Ja Razvanje, ti si prehitevala trator, jaz sem se pa naproti pripelo. :OK:

Objavljeno
Je kdo reko Radvanje? :slap: Ja Razvanje, ti si prehitevala trator, jaz sem se pa naproti pripelo. :OK:

E to je pa to :OK:

Objavljeno

Banda a bi mel kdo čili za posadit? Ko ste v petek bili tako navdušeni nekateri nad pekočimi zadevami. Takega že "razvitega" s koreninicami .) da vas bo pol rit pekla :OK:

Objavljeno

Jaz odpadem :cry: . Tam kjer živim rastejo samo alpski mahovi in planike. Za ostalo je previsoko in premrzlo.

Objavljeno

Kaj je to težko vzgajat? Jaz bi sicer imela, samo ponavadi pozabim zalivat in mi pol vse propade. Pa kaj se da to reč tudi notri met? Namesto rož?

Objavljeno
Pa kaj se da to reč tudi notri met? Namesto rož?

Po moje ja. Tako kot gandžo. :grim

Drugače pa jaz nisem interesent. :grrr Preveč dela s tem. Tabasco rulz. :yea2:

Lahko pa ga ti Stigmata doneguješ, jaz pa potem pokonzumiram. :grim

Objavljeno
Kaj je to težko vzgajat? Jaz bi sicer imela, samo ponavadi pozabim zalivat in mi pol vse propade. Pa kaj se da to reč tudi notri met? Namesto rož?

Ne, ni težko vzgajat. Zlo nezahtevna zadevica. In seveda jo imaš lahko v fletu na okenski polici recimo. Tko kot peteršilj :)

Objavljeno

A petršilj rase na okenskih policah? Zakaj pa ga mamo mi na vrtu? :hmm: .)

Žal mislim da lahko dobim samo večje raslinice take ki bodo verjetno bolj primerne za na vrt kot pa na okno, mačica- to ti je isto sranje z vzgajanjem ko paprika- tu pa tam zaliješ .)

pirrulz- stari ti pa bi skoraj moral eno to zadevo zravn palčka posadit :D

Objavljeno
pirrulz- stari ti pa bi skoraj moral eno to zadevo zravn palčka posadit  :D

Hehe palček je letos že parkrat dobil porcijo. Če pa si prosi pa izziva, prasec mali :grim :devil:

Objavljeno
Žal mislim da lahko dobim samo večje raslinice take ki bodo verjetno bolj primerne za na vrt kot pa na okno,

Kaj pa spomladi? Bi se dalo kako flanco zrihtat (čilija ne štriksurovine).

Objavljeno

Mislim, da soseda ze ve za tvoje avanture s palckom.. Pricakuj da bo v kratkem pod napetostjo 220 V, tako da pazljivo... :grim

Objavljeno
Mislim, da soseda ze ve za tvoje avanture s palckom.. Pricakuj da bo v kratkem pod napetostjo 220 V, tako da pazljivo...  :grim

tožibaba. :angry2: :P

Objavljeno

Jutri se pa zna zgodit, da bom malo zamudila. Baje gremo v eno jamo s privatnim vodičem. Čeprav se tistega blata prav nič ne veselim.

Objavljeno

Okej čipsa bo verjetno res kaki štikl ostal. če bi bli pa dunajski, potem pa :grrr

Objavljeno

Za malico sem zmazal dva dunajska :P oink pasme.

Pa volk v trebušni votlini že zopet rjove. Še pol ure do krmljenja :OK: .

Objavljeno
Kaj pa spomladi? Bi se dalo kako flanco zrihtat (čilija ne štriksurovine).

A zaj pa si boš še letne čase zmišljeval? :fight2: Spomni me pa bomo nekaj zrihtali, ziher bo šlo .)

Objavljeno

Mislim, da bova midva danes tudi zamudila. Dip ima do osmih trening. Računam, da se bova prisvetila okoli devetih.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!