pirrulz Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Tako je :fight2: eni smo bli raje doma na toplem, eni so pa dans zjutraj ob 4h not spravljali .) :whistle: ← Hehe stara kak je pa kaj glava včeraj bla? :hmm: :D
stigmata Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Hehe stara kak je pa kaj glava včeraj bla? :hmm: :D ← Sama sebe sem presenetla :OK: brez posledic :010
pirrulz Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Sama sebe sem presenetla :OK: brez posledic :010 ← odlično. Ne samo, da je poceni, še glava ne boli drugi dan. :) Aja v informacijo ostalim: pir + pir + velik bambus + velik nekajzvinominoro = 1000 sit. B)
Mačica Objavljeno Oktober 17, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Ne vsi. :glare: ← Če te kaj tolaži, sem se spomnila na vaju in sta se mi smilila, ker sta morala gret topli domek. Sicer pa je padla ena taka turistična furca: Ptuj - Vurberk - Mb - Hoče - Pohorje - Mb (zadnjih 15 min tekme Stojnci-Železničar) - Lenart - Ptuj. Skor nič zeblo (zvečer se je vseeno malo ohladilo).
Ris Objavljeno Oktober 17, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2005 Če te kaj tolaži, sem se spomnila na vaju in sta se mi smilila, ker sta morala gret topli domek. Sicer pa je padla ena taka turistična furca: Ptuj - Vurberk - Mb - Hoče - Pohorje - Mb (zadnjih 15 min tekme Stojnci-Železničar) - Lenart - Ptuj. Skor nič zeblo (zvečer se je vseeno malo ohladilo). ← A sva se mogoče srečala v Radvanju.
Mačica Objavljeno Oktober 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 A sva se mogoče srečala v Radvanju. ← Nope. V Radvanju pa ne. Mogoče v Razvanju. Tam sem srečala 2 čoperista.
Ris Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Je kdo reko Radvanje? :slap: Ja Razvanje, ti si prehitevala trator, jaz sem se pa naproti pripelo. :OK:
Mačica Objavljeno Oktober 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Je kdo reko Radvanje? :slap: Ja Razvanje, ti si prehitevala trator, jaz sem se pa naproti pripelo. :OK: ← E to je pa to :OK:
stigmata Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Banda a bi mel kdo čili za posadit? Ko ste v petek bili tako navdušeni nekateri nad pekočimi zadevami. Takega že "razvitega" s koreninicami .) da vas bo pol rit pekla :OK:
Lobo Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Jaz odpadem :cry: . Tam kjer živim rastejo samo alpski mahovi in planike. Za ostalo je previsoko in premrzlo.
Mačica Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Kaj je to težko vzgajat? Jaz bi sicer imela, samo ponavadi pozabim zalivat in mi pol vse propade. Pa kaj se da to reč tudi notri met? Namesto rož?
pirrulz Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Pa kaj se da to reč tudi notri met? Namesto rož? ← Po moje ja. Tako kot gandžo. :grim Drugače pa jaz nisem interesent. :grrr Preveč dela s tem. Tabasco rulz. :yea2: Lahko pa ga ti Stigmata doneguješ, jaz pa potem pokonzumiram. :grim
hrčo Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Kaj je to težko vzgajat? Jaz bi sicer imela, samo ponavadi pozabim zalivat in mi pol vse propade. Pa kaj se da to reč tudi notri met? Namesto rož? ← Ne, ni težko vzgajat. Zlo nezahtevna zadevica. In seveda jo imaš lahko v fletu na okenski polici recimo. Tko kot peteršilj :)
stigmata Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 A petršilj rase na okenskih policah? Zakaj pa ga mamo mi na vrtu? :hmm: .) Žal mislim da lahko dobim samo večje raslinice take ki bodo verjetno bolj primerne za na vrt kot pa na okno, mačica- to ti je isto sranje z vzgajanjem ko paprika- tu pa tam zaliješ .) pirrulz- stari ti pa bi skoraj moral eno to zadevo zravn palčka posadit :D
pirrulz Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 pirrulz- stari ti pa bi skoraj moral eno to zadevo zravn palčka posadit :D ← Hehe palček je letos že parkrat dobil porcijo. Če pa si prosi pa izziva, prasec mali :grim :devil:
Lobo Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Žal mislim da lahko dobim samo večje raslinice take ki bodo verjetno bolj primerne za na vrt kot pa na okno, Kaj pa spomladi? Bi se dalo kako flanco zrihtat (čilija ne štriksurovine).
wind Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Mislim, da soseda ze ve za tvoje avanture s palckom.. Pricakuj da bo v kratkem pod napetostjo 220 V, tako da pazljivo... :grim
pirrulz Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Mislim, da soseda ze ve za tvoje avanture s palckom.. Pricakuj da bo v kratkem pod napetostjo 220 V, tako da pazljivo... :grim ← tožibaba. :angry2: :P
Mačica Objavljeno Oktober 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Jutri se pa zna zgodit, da bom malo zamudila. Baje gremo v eno jamo s privatnim vodičem. Čeprav se tistega blata prav nič ne veselim.
Lobo Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Bomo prišparali zic in košček čipsa.
pirrulz Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Okej čipsa bo verjetno res kaki štikl ostal. če bi bli pa dunajski, potem pa :grrr
Lobo Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Za malico sem zmazal dva dunajska :P oink pasme. Pa volk v trebušni votlini že zopet rjove. Še pol ure do krmljenja :OK: .
stigmata Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Kaj pa spomladi? Bi se dalo kako flanco zrihtat (čilija ne štriksurovine). ← A zaj pa si boš še letne čase zmišljeval? :fight2: Spomni me pa bomo nekaj zrihtali, ziher bo šlo .)
Lobo Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Mislim, da bova midva danes tudi zamudila. Dip ima do osmih trening. Računam, da se bova prisvetila okoli devetih.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se