pirrulz Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Mislim, da bova midva danes tudi zamudila. Dip ima do osmih trening. Računam, da se bova prisvetila okoli devetih. ← Sva že dva. Oziroma trije (ker sta že vidva dva :) ). Mam en biznis še za zrihtat. :ninja: Če bo kdo že ob osmih tam, naj preveri, če je Mirko nabavil čips in prestice, pa če ma pivo v hladilniku. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Bila samo tekoča hrana. Po polnoči semi je zgleda nekaj pokvarilo pri zapisovanju na HD. Večina sekvenc fali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 Bila samo tekoča hrana. Po polnoči semi je zgleda nekaj pokvarilo pri zapisovanju na HD. Večina sekvenc fali. ← Čaki malo. Kaj sem pa jaz to zamudila? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 24, 2005 Deli Objavljeno Oktober 24, 2005 (popravljeno) Čaki malo. Kaj sem pa jaz to zamudila? ← nič za tebe. :P malo smo moževali. :grim Lobo drugač pa nisem jaz nič kriv O:-) , ker si (menda :whistle: ) ti zadnjo rundo naročil. :D Popravljeno Oktober 24, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 24, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2005 malo smo moževali. :grim No, saj vam kaj drugega tudi ni preostalo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 24, 2005 Deli Objavljeno Oktober 24, 2005 Važno, da smo preživeli :P . In to brez :SS . Še za to nisem bil sposoben. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 24, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2005 Ej, folk a pol ste za to, da ta petek prestavimo zadevo v mehiško restavracijo? Samo tokrat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 24, 2005 Deli Objavljeno Oktober 24, 2005 Ej, folk a pol ste za to, da ta petek prestavimo zadevo v mehiško restavracijo? Samo tokrat? ← Brez mene :angry2: . Ta teden delam popoldan, 14.00 do 22.00 :cry: . Se vidimo naslednjič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Ej, folk a pol ste za to, da ta petek prestavimo zadevo v mehiško restavracijo? Samo tokrat? ← 1. ZAKAJ? 2. To mi je full daleč za pešačit :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 1. ZAKAJ? 2. To mi je full daleč za pešačit :( ← Saj prideš z biciklom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Očitno itak ni nobenega interesa, tak da spet pade Maraton. Pirrulz daj ti malo svoje veze vklopi pa reči, da nabavijo večje zaloge čipsa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Bojim se, da smo letošnji bonus čipsa že izkoristili. Glede na to, da smo na rundo pijače požrli vrečko čipsa, bi lahko Mirko hitro finančno shiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Bojim se, da smo letošnji bonus čipsa že izkoristili. Glede na to, da smo na rundo pijače požrli vrečko čipsa, bi lahko Mirko hitro finančno shiral. ← hehe saj to nam je lanski čips dajal, ki bi ga itak drugače stran vrgu. :D @ Mačica: bomo vidli kaj se da zrihtat. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Pizda ste zahtevni in požrešni, a hodite v Maratona samo še zaradi čipsa? :slap: Zraven si ga prinesite pa tišina!!!!!!!!!!! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Bi pa ne vem, če bi bilo Mirkotu in njegovi kelnarci prav. Zadnjič me ni preveč lepo gledala. Ali pa se mi je smo zdelo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Zadnjič me ni preveč lepo gledala. Ali pa se mi je smo zdelo? ← Ne, ne. To je bilo zaradi maskare. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Ali pa mogoče, ker sem samo Radensko pil. Preklemani želodec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Ne, ne. To je bilo zaradi maskare. ← OOOO šit točno! :slap: :ninja: mater kaj si okoli oči napocala. :wacko: @ Lobo: eh potem bi se morala na kofetare vsaki petek mulit, pa se ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dip Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 mi bi se lahko preimenovali v čips destroyere :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Se pravi, da ta petek ostaja stalna lokacija? A bop kdo spljoh tam? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 mi bi se lahko preimenovali v čips destroyere :OK: ← :grim :grim Chips dicks + chips chicks :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Malo besedne igre pa dobis cheap dicks... :lol1: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 26, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 Se pravi, da ta petek ostaja stalna lokacija? A bop kdo spljoh tam? :hmm: ← Kaj je kakšen razlog, da ne bi bil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Dobro jutro Ptujčani! Ura že skoraj večer. Bo treba vstati in kaj napisat na forum, da ne bo tak dolgčas. Alo, gremo spod odej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 27, 2005 Deli Objavljeno Oktober 27, 2005 Zgleda so bili vsi na furi danes, da nihce nic ne pise... Razn mene, ki sem bil do zdaj sluzbeno odsoten :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se